„Váltsuk valóra az álmod” – így reagált Marics Peti Megasztár-zsűriségére Magyarország

Nem köntörfalaztak, kimondták.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.06.11.
Módosítva: 2024.06.11.
ValMar Marics Peti Rúzsa Magdolna Magyarország Király Viktor

Már az egész ország Megasztár-lázban ég. Tagadhatatlan, hogy ez az ország kedvenc tehetségkutatója, és minden bizonnyal a legeredményesebb is. Ha ugyanis itt felbukkan egy tehetség, az jó eséllyel csodálatos karriert is fut majd. Olyan nagy nevek lettek ismertek a műsor által, mint Tóth Vera, Tóth Gabi, Caramel, Rúzsa Magdi, Király Viktor, Fekete Dávid, Tolvai Reni, Dér Heni, Kökény Attila, Radics Gigi és még sorolhatnánk a sort. Ez az a műsor tehát, ahol az álmok valóra válnak. 2012-ben volt utoljára Megasztár, most pedig – 12 év szünet után – ismét felvillannak a reflektorfények

Marics Peti az egyik zsűri

Ahogyan azt a Metropol már megírta, kiderült, kik lesznek az idei Megasztár szűrijei. Az ötfős ítészcsapatot Rúzsa Magdolna, Marics Peti, Marsalkó Dávid, Molnár Ferenc Caramel és Papp Szabi alkotják. A közös munka hamarosan megkezdődik, hiszen indulnak a válogatók, hogy ősszel kiderüljön, ki lesz 2024-ben az Év hangja!

2024-ben a Megasztár legendája újraéled, mi pedig arra törekedtünk, hogy a lehető legrátermettebb, legméltóbb zsűrit ültessük egy asztalhoz. Úgy vélem, erre az ötfős csapatra igazán büszkék lehetünk. Nagy várakozással tekintünk a Megasztárra, amiben a zsűrinek kulcsszerepe van

– nyilatkozta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

 

Nagyon örülnek Marics Petinek

A ValMar Magyarország egyik legsikeresebb együttese, Marics Peti pedig sok nő szívét elrabolta már. Éppen ezért nem meglepő, hogy nagyon jó döntés volt őt felkérni zsűrinek, a magyarok pedig nagyon örülnek annak, hogy hamarosan látni fogják őt a tévé képernyőjén. 

„Nagyon büszkék vagyunk rád és te vagy az az ember, aki mindig valóra váltja az álmait, meg amit kitűzött célnak. Nagyon szeretünk, Peti, és teljes mértékben megérdemled a sok jót az életedbe” – vélekedett az egyik kommentelő. 

De nem ő az egyedüli. Csak úgy záporoznak a vigadó kommentek Marics Peti posztja alatt: 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás