"Sikerült az, ami hosszú évek óta nem" - örömhírt jelentett be Tóth Gabi

Az énekesnő Instagram-oldalán büszkélkedett a rajongóinak.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.06.08.
Tóth Gabi siker tábor

Mint arról korábban beszámoltunk, nagy álma válik valóra Tóth Gabinak és Papp Máté Bencének. A szerelmesek nyáron ugyanis hagyományőrző néptánctábort tartanak. A helyszín Pomáz lesz, a Magyar Vár Tábor, ahol a fiatalok a sztárpárral együtt jurtákban fognak lakni. a tánc és éneklés mellett pedig olyan programokon is részt vehetnek majd, mint a lovaglás, az íjászat, vagy épp a tábortűz.

20240421_Tóth Gabi_Veszprém_FI_VN (3)
Tóth Gabi és szerelme nagyon várják már a tábort. Fotó: FULOP ILDIKO

Mindenkinek van egy ilyen tábori élmény a gyerekkorából, ami egy nagyon meghatározó élmény volt, mi is ilyet szeretnénk adni. 

- nyilakozta Gabi, aki Mátéval együtt már nagyon várja a táborukat. Ennek érdekében pedig munkába is vetették magukat, elkezdtek felkészülni a feladatokra.

Így történhetett meg az is, hogy az énekesnő a legújabb Instagram-posztjában lovon ülve, íjjal a kezében jelentkezett be rajongóinak. A poszt azonban nem arra irányult, hogy ő milyen szintre fejlesztette magát e két tevékenységben. Hanem arról, mit adott neki lelkileg:

Sikerült az, ami hosszú évek óta nem. Végre csak egy helyre figyeltem! Nem kószáltak el a gondolataim 100 felé, hanem ott és abban a pillanatban tudtam lenni! Befele figyeltem és elcsendesedett a sok zaj. Amikor hazajöttünk, akkor olyan nyugalom volt rajtam, amire már nagyon vágyott a testem és lelkem egyaránt! Ezért is hisszük, hogy a táborunk egy mély és felszabadító hét lesz, mert ebben a környezetben, energiákban lehet igazán “mély levegőt venni”, hogy aztán tovább tudjunk haladni céljaink kalandos útján. 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás