Erre nem számítottunk: Összeházasodott a TV2 két sztárja

Nem kell félteni a Zsákbamacska műsorvezetőit, ha egy kis mókázásról van szó. Stana Alexandra és Pető Brúnó a kamerák előtt mondta ki egymásnak a boldogító igent.



Megosztás
Szerző: Mona
Létrehozva: 2024.05.18.
Stana Alexanda férjhez ment Zsákbamacska házasságkötés Pető Brúnó

December elején bombaként robbant a hír, miszerint szakított egymással Stana Alexandra és Meggyes Dávid. A pár két év együttlét után hozta meg ezt a döntést, a Dancing with the Stars táncosnője azóta a munkájára koncentrál, úgy érzi, jelenleg nem fér bele a randizás, egy párkapcsolat pedig pláne az életébe.

Stana Alexandra és Pető Brúnó
Stana Alexandra és Pető Brúnó mindent elkövetett, hogy nevetés nélkül játsszák el a házasságkötésüket (Fotó: TV2)

Stana Alexandra újra férjhez ment

Ennek ellenére A TV2 népszerű vetélkedőjében, a Zsákbamacskában különös pillanatoknak lehettek a tanúi a nézők a péntek esti adásban. A gyönyörű táncos ugyanis férjhez ment, nem is akárkihez, hanem műsorvezetőtársához, Pető Brúnóhoz. Nos, mielőtt még bárki komolyan venné a történteket, tudni kell, hogy csupán egy kedves kis mókázásról volt szó. Az egyik, anyakönyvvezetőnek öltözött játékos miatt kerül sor a poénkodásra.

Alexandra és Brúnó egymással szemben állva, kezüket összefonva várták a nagy pillanatot, hogy az anyakönyvvezető egy igazi esküvőt varázsoljon a TV2 stúdiójába.

Stex és Brúnó házasságkötésének tanúi legyünk. Felteszem a kérdést először a menyasszonynak: „Kedves Stex. Felkészültél?” – fordult Alexandrához a játékos.

Olyan nincs, hogyha valaki tiltakozni akar, akkor most szóljon? 

„De jó legyen, kész vagyok” – vágott közbe nevetve a "menyasszony”.

Szeretnéd-e Brúnót férjedül, ígéred, hogy szeretni és tisztelni fogod életed végéig, amíg a halál el nem választ” – hangzott el.

Stana Alexandra
Alexandra egy pillanatig sem tiltakozott, hogy csatlakozzon a mókához (Fotó: Csudai Sándor)

„Éljen az ifjú pár”

Alexandra természetesen igent mondott, de mindezt Marics Peti sem hagyta szó nélkül.

„Várjunk még egy kicsit, vegyük ezt komolyan, mert most jön még a férfi oldal. Egyre parább a helyzet” – próbálta a ValMar énekese komolyra venni a szituációt, miközben a stúdióban lévők csaknem fetrengtek a nevetéstől.

Brúnó, szeretnéd-e Stexet feleségedül, ígéred, hogy szeretni és tisztelni fogod, amíg a halál el nem választ?” – fordult a zenészhez a játékos.

Ha elválunk, a vagyon feleződik? Én is azt szeretném mondani, hogy igen” – hangzott el a műsorvezető válasza.

A stúdió nevetésben és hatalmas tapsban tört ki, miközben egyszerre skandálták: „Éljen az ifjú pár.”

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás