Lékai-Kiss Ramónának megvan a véleménye Ördög Nóráról

A műsorvezetőnő nyílt őszinteséggel vallott arról, kit tekint szakmai példaképének.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.06.08.
Lékai-Kiss Ramóna műsorvezetés példakép

Lékai-Kiss Ramónát 2002-ben ismerhette meg az ország a közismert, több évadot megélő Barátok köztből. A színésznő Szentmihályi Zsófit alakította, és habár azóta sem fordított hátat teljesen a színészkedésnek, a karrierje teljesen más irányt vett: műsorvezető lett belőle. Rengeteg televíziós darabban feltűnt már, sőt nemrég bejelentette, hogy nemsokára indul a saját, TV2 Play-en található podcastja is a TV2 Titkok Ramónával. 

293A7506
Kiderült kik Rami szakmai példaképei a televíziózás világában. 

A 39 éves televíziós személyiség azonban nem szállt el a sikertől. Sőt, továbbra is megvan a szakmai példaképe, akire felnéz a munkájában. Ő pedig nem más, mint Ördög Nóra, akit rendkívül professzionálisnak és körültekintőnek tart.

Irigylésre méltónak tartom Nóra személyében azt, hogy ha ledobnak mellé egy atombombát, ő akkor is mindent el fog mondani, ami a szövegkönyvben szerepel, az első betűtől az utolsóig. 

- közölte Rami, hozzátéve, hogy ezt akkor is így gondolja, ha munkásságukban más stílust képviselnek.

A sztáranyuka azért nem felejtette el kiemelni Tillát sem, aki szerinte hihetetlen módon képes ötvözni a lexikális tudását, a pikírt humorát és az intelligenciáját a munka során. Nagyon szeret vele együtt dolgozni, de közösen műsorvezetésük még nem volt - mesélte a Digital Hungary-nek.

Bár álltunk már színpadon közösen, és szerepeltünk például a Ninja Warrior Hungary ügyességi vetélkedőjében, de kettőnknek soha nem volt közös műsora.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás