Durván kipattintotta magát a Jumanji-filmek vicceskedő színésze, rá se lehet ismerni – Videó

Sokan meglepődtek, hogy milyen izmos Kevin Hart.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.06.16.
Módosítva: 2024.06.16.
kigyúrt kevin hart Jumanji

Kevin Hart jelenleg Amerika egyik legsikeresebb és legfelkapottabb komikusa, akiért két kézzel kapkodnak a stúdiók. A magyar közönség leginkább a Dwayne Johnson-féle Jumanji-szériából, illetve a Pofázunk és végünk-filmekből ismerheti őt, de az évek alatt rengeteg helyen feltűnt már a stand-uposként is tevékenykedő színész.

Kevin Hart
Kevin Hart / Fotó: NurPhoto via AFP

Kevin Hart általában nagydumás, vicces karaktereket alakít a filmjeiben. A humoristák nem igazán szoktak izmosak, kigyúrtak lenni Hollywoodban, de úgy tűnik, hogy a világsztárnál más a helyzet, ugyanis nemrég kirakott magáról az Instagram-oldalára egy edzős videót, amitől mindenkinek teljesen leesett az álla.

Kevin Hart felvételén jól látható, hogy mennyire durván ki van gyúrva a színész, aki csak úgy dobálja a hatalmas súlyokat edzés közben.

A kommentelők is ledöbbentek a videó láttán, hiszen senki sem hitte volna, hogy az ember, aki ilyen sok embert megnevettet, valójában egy titkos izomkolosszus, akinek olyan a teste, mintha márványból faragták volna. Az biztos, hogy ezek után sokan máshogy fognak tekinteni Kevin Hartra, aki simán lehetne profi akcióhős is.

Itt lehet megtekinteni Kevin Hart videóját:

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás