Ennyi volt: kitálalt Jennifer Aniston a Jóbarátokkal kapcsolatban

A színésznő egy kolléganőjéről és a forgatásokról árult el részleteket.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.06.09.
Módosítva: 2024.06.09.
Jennifer Aniston Jóbarátok forgatás

Kitálalt a híres Jóbarátok című televíziós sorozat egyik főszereplője, Jennifer Aniston. A mindennapokból kiindulva az sejthető, hogy a filmek készítésekor sem megy minden egyről a kettőre. Sok mindennek kell ugyanis tökéletesnek lennie: a fényeknek, a hangnak, a technikának. Ugyanis ha ezek közül csak egy nem jó, akkor minden borult. Márpedig a Jóbarátok – sok sorozattal ellentétben – nem konzervnevetéssel, hanem valódi közönség előtt felvett jelenetekkel operált.

Friends
A Jóbarátok című sorozat 10 évadot élt meg, 20 éve ért véget, és még mindig lehet róla valami újat megtudni (Fotó: Collection Christophel via AFP)

Vagyis a poénokra élesben reagáltak a nézők, ez pedig sokak szerint még hatásosabbá tette a gegeket. Aniston pedig most, ennyi év távlatából elárulta, hogy az egyik színésztársa nem kifejezetten szerette ezt, sőt, egyenesen utálta ezt a megoldást.

Mindig azt mondogatta, hogy: »nem is végeztem még, ez nem is vicces«.

– emlékezett vissza a színésznő a Pheobe Buffay-t megformáló Lisa Kudrow-ra egy interjúja során, szavait pedig most az UNILAD idézte.

Habár a 10 évadot megélt Jóbarátoknak immáron 20 éve, 2004-ben vége lett, Aniston elárulta, a stáb tagjaival mind a mai napig nagyon jó barátságot ápolnak. Olykor órákon át videótelefonálnak egymással esténként. Ahogy fogalmazott, igazi család lettek a sorozat készítésekor.

A tény, hogy ez ennyi idő után még mindig ilyen jól működik, nos, az csodálatos.

– tette hozzá.

Interjúját látva azonban a rajongók mégsem erre a szoros kötelékre, hanem a nevetéses jelenetek forgatására reagáltak. Egy hozzászóló kifejezetten bizarr megjegyzést tett:

Csak gondolj bele, hogy azok a nevetéseket milyen rég vették fel. Igazából halott emberek kacajait hallgatjuk.

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás