Csuti belilult

Az üzletember a múltba utazott egy kép segítségével. De hiába cuki, van egy kis bibi Csuti posztjával.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.06.01.
Csuti cukiság kép

Szabó András, vagyis Csuti igen aktív a közösségi médiában, és a helyén kezeli a felületeit. Az üzletember tipikusan az a híresség, aki megmutatja az életét, nem pedig mutogatja.

Csuti
Csuti a Dancing with the Stars-ban viselt öltözékében (Fotó: Máté Krisztián)

Csak az Instagram felületén 281 000 ember kíváncsi a scocial guru mindennapjaira, és meg is kapják, amit akarnak. Az üzleti és társadalmi témájú posztok között felbukkannak a mindennapi élet apró örömei, egy-egy vacsora, edzés, vagy meccslátogatást.

Itt kezdődik a huncutság Csuti képével

A híresség ugyanis egy összehasonlító posztot rakott ki (amit egyébként igen leleményesen, nem digitálisan oldott meg), ahol egy róla készült gyermekkori képet mutat, majd egy friss fotót. 

A fiatalkori önmaga pedig lila pólóban és lila karimás kalapban néz a kamerába.

 Márpedig a focirajongó sztár szíve köztudottan a Ferencváros csapatáért dobog, így elég visszás a színválasztás.

Az már csak hab a tortán, hogy a férfi többek közt azt fűzte a poszthoz:

Visszamennék.

Természetesen a bejegyzés lényege maga a változás. Hiszen a nagyjából 3 éves Szabó András értelemszerűen nem maga választotta ki akkoriban az outfitjeit, és a „Fradika” sem szerepelhetett a szótárában, így marad a cukiságfaktor.

Ha pedig cukiságfaktor…

...akkor nem mehetünk el amellett a közkeletű szokás mellett, hogy a gyermekeket a szülők fiatalkori fotóihoz hasonlítgatjuk. Csuti követői sem tettek másként, és többen megállapították, hogy kisfia, Medox kiköpött mása, de volt olyan is, aki inkább kislányával, Ninával fedez fel szorosabb hasonlóságot.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás