Jelentős profit, rengeteget kaszálhat a Fradi a sztárjátékosán

A nyáron a Ferencváros háza táján is nagy lesz mozgás függetlenül attól, hogy ki lesz az új edző. A csapat egyik legjobbját, Adama Traorét nagyon szeretné megszerezni a skót Rangers, már az is ismert, hogy mennyiért vinnék a szélsőt.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2024.05.31.
Ferencváros Adama Traoré Rangers Fradi sportfogadás

Adama Traoré 2022 nyarán a Sheriff Tiraspoltól igazolt a Ferencvároshoz, amely 2 millió eurót (770 millió forint) sem sajnált érte. Vételárát már a nyári Bajnokok Ligája selejtezők alkalmával elkezdte törleszteni, hat mérkőzésen négy gólt és egy gólpasszt szerzett. A Fradinál hamar kulcsember lett, könnyen lehet azonban, hogy a szerződését már nem tölti ki.

Hamrun Spartans v Ferencvaros - UEFA Europa Conference League
Adama Traoré iránt a skót Rangers érdeklődik Fotó: NurPhoto via AFP

A skót élcsapat, a Rangers híreivel foglalkozó blog, a Rangers Journal az africafoot.com értesüléseire hivatkozva azt írja, a skót ezüstérmes élénken érdeklődik a 28 éves mali származású támadó iránt, sőt már lépéseket is tett annak érdekében, hogy megszerezze a nyáron a Ferencváros játékosát.

Az Origo szemléje szerint a skótok nagyjából 4 millió eurót (1,5 milliárd forint) fizethetnek a Fradinak a játékosért. Ha ez valóban bekövetkezik, akkor a Fradi a két evvel ezelőtti vételára duplájáért értékesítené Traorét, ami jelentős profit lenne a klub számára. A 28 éves szélső ezzel komoly listára kerülne, a klub csupán Lisztes Krisztiánt (Frankfurt 4,5 millió euró/1,7 milliárd forint), és Muhamed Besicet (Everton 4,8 millió euró/1,8 milliárd forint) adta el nagyobb összegért.

Traoré szerződése jövő nyáron jár le, így a Fradi most tudna érte utoljára jelentős pénzt kapni. A 28 éves futballistát idén több komolyabb sérülés is gyötörte, ami miatt csupán 27 tétmérkőzésen lépett pályára, ám ezeken szépen termelt, 14 gólt és öt gólpasszt hozott össze.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás