Young G Béci a grillezésről: "Ez tökéletes családi program"

A rapper szívesen elkészíti a család vacsoráját bármikor, sőt még konyít is hozzá. Young G Béci egy másik életében grillséf lehetett.



Megosztás
Szerző: H.Á. H.Á.
Létrehozva: 2024.05.28.
Young G Béci kert grillezés családi program

Young G Béci végre be tudta fejezni a kertecskéjük szépítését és azóta szó szerint minden lehetséges szabadidejüket ott töltik együtt a családdal. A minap a rapper egy grillezős videót töltött fel közösségi-oldalára, amin érződött, hogy nagyszerű a hangulat náluk.

Young G Béci
Young G Béci pillanatok alatt elkészíti a grillen a család vacsiját - Fotó: Instagram

Mostanában folyamatosan kint grillezünk, amióta nyáriasabb idő van, és berendeztük a kis kertecskénket, hiszen egy földszinti, kertkapcsolatos lakásban lakunk” – kezdte a rapper a Metropolnak, aki pillanatok alatt összedobja a család vacsoráját a grillen.

Az igazság az, hogy pillanatok alatt bepácolom a húst, kimegyek és gyors összerakom a vacsit. A kis családomra is tök jó hatással van, hogy kint sütünk és kint is eszünk, nem pedig bent, a négy fal között. Tökéletes családi program szinte minden napra” – jegyezte meg Béci, akiben egy igazi grillséf veszhetett el.

Young G Béci
Béciben egy igazi gril séf veszett el - Fotó: Szabolcs László

Young G Béci, a család grillezője

A rapper rendszeresen elkészíti a család vacsoráját a grillen, sőt ami azt illeti, igazán érti a dolgát.

A feleségemmel nagyon szeretjük a csirkemellet, jó zöldfűszeres pácban, de a tarja is jöhet. Azt BBQ módra szoktam készíteni. A krumplit rozmaringgal és olajjal készítem” – osztotta meg Béci, aki a gyerekek születésnapján is kézbe vette a kerti grill használatát.

Napsinak és Rebekának is grilleztünk a születésnapján. A felnőtteknek én készítettem a fogásokat, a gyerekeknek közben pedig ilyen rágcsákat csináltunk. Nagyon jól elvoltunk” – mesélte boldogan az egykori villalakó, aki sok időt tölt a családjával.

A család az első

Béci sosem tagadta, hogy számára a család boldogsága a legfontosabb. Inkább az együtt töltött idő után, estébe nyúlóan foglalkozik a stúdióban is a zenéivel.

Próbálom a családtól nem elvenni az időt. Napközben, amikor a gyerekek suliban és bölcsiben vannak, addig mi a feleségemmel együtt dolgozunk a vállalkozásban. Én szoktam pakolni, meg intézni a rendeléseket. Majd később egészen estig együtt vagyunk, csak ilyen este nyolctól ülök be a stúdióba még egy jó pár órára, ezt heti háromszor-négyszer. Kemény, de muszáj” – mondta Béci, aki megígérte, idén nyáron rengeteget fognak sütögetni.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás