Újabb botrány Britney körül: kirabolták, fontos dolgokat vittek el tőle

Az énekesnő mentális egészségéért ismét ezren aggódhatnak. Britney Spears egy furcsa videóban tudatta a nagyvilággal, hogy ismeretlenek kirabolták.



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2024.05.29.
Módosítva: 2024.05.29.
Britney Spears botrány rablás énekesnő

Három héttel azután, hogy botrányt okozott egy Los Angeles-i szállodában, újabb balhé főszereplője lett Britney Spears, aki egész egyszerűen vonzza a drámát. A 42 éves énekesnő maga számolt be arról az Instagramon, hogy valaki kirabolta őt. Állítása szerint arra ért haza, hogy ismeretlen elkövetők ellopták az összes értékes ékszerét, mindössze egy Szűz Máriát ábrázoló medált hagytak az ékszertartójában.

Britney Spears
Britney Spears állítja: ellopták az ékszereit (Fotó: Fashion PPS / Bestimage)

„Nagyon rémült vagyok, minden ékszeremet elvitték, eltűntek. Nehéz lesz újat venni, mert félek, hogy ellopják. Ezért olcsó és gagyi kiegészítőket fogok beszerezni. Ezeket kifejezetten nekem készítették, azt a keresztet is, amit négyéves korom óta hordtam. Eltűnt minden”

– panaszolta Britney egy kétségbeesett bejegyzésben, amihez egy videót is mellékelt.

A különös bejegyzések áradata azonban itt nem ért véget. Az énekesnő nem sokkal később már azzal rukkolt elő, hogy mennyire szeretne egy nyelvpiercinget, és komolyan el is gondolkodott azon, hogy szúrat magának egyet.

Britney Spears május elején félmeztelenül hagyta el a szállodát

Az énekesnő május elején, egy nappal a hivatalos válása előtt, egy Los Angeles-i szállodában, a Chateau Marmontban keveredett heves szóváltásba a barátjával, Paul Richard Solizzal. Az összecsapásnak a híresztelések szerint az vetett véget, hogy a helyszínre a mentőket is ki kellett hívni.

A nyilvános kirohanást követően egy másik forrás beszámolója szerint Britney és a barátja, Paul visszatértek a szobájukba, ahol ittak és buliztak. Nem sokkal később viszont a pár tagjai között tettlegességig fajuló vita robbant ki, melynek során Spearsnek állítólag megsérült a lába. Ezután a beszámolók szerint az énekesnő teljesen kiborult, és üvöltözni kezdett a lakosztálya folyosóján. Több vendég aggódott amiatt, hogy mentális egészségügyi krízisben van, ezért kihívták a mentőket. Ekkor – hajnali egy óra körül – látták is Britney-t, amint mezítláb, kócos hajjal kikísérik a szállodából: a helyszínen készült felvételeken a 42 éves énekesnő ruha nélkül látható, csak egy takaróval és párnával takarja el magát.

Britney Spears mentális állapota sajnos már régóta beszédtéma, és úgy tűnik, a helyzet egyelőre nem igazán javul...

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás