Mentő rohant a helyszínre: Britney Spears megint összeomlott

Britney Spears mentális egészségéért megint ezrek aggódnak.



Megosztás
Szerző: P. E.
Létrehozva: 2024.05.03.
Módosítva: 2024.05.03.
Britney Spears mentő mentális

Megint rajongók ezrei aggódnak Britney Spears mentális egészségéért, miután mezítláb, egy takaróba csavarva hagyta el az egyik Los Angeles-i szállodát. A 42 éves popsztárt csütörtökön (május 2-án) hajnalban látták fehérneműbe öltözve és párnát szorongatva kilépni a Chateau Marmont szállodából. A félmeztelennek tűnő sztárt a mentők látták el.

Britney Spears
Fotó: AFP

Britneyt egy biztonsági őr kísérte a mentőhöz, amit az énekesnő miatt riasztottak a szállodához. A Daily Mail szerint az eset azután történt, hogy Britney és volt barátja, Paul Richard Soliz heves szóváltásba keveredett.

A Los Angeles-i  katasztrófavédelem szóvivője megerősítette, hogy a segélyszolgálatot 12:42-kor küldték ki Britney szállodájába. Arra a bejelentésre reagáltak, hogy egy nő megsérült. A katasztrófavédelem képviselője azt is megerősítette, hogy mentőautó érkezett a helyszínre, de senkit nem vittek kórházba. A helyzet megoldására kiküldött csapat hajnali 1:17-kor hagyta el a szállodát.

A héten Britney egyik posztja borzolta a kedélyeket, amelyben azt fejtegette, hogy sok kép és poszt róla hamis, mert szerinte egy testdublőrt fotóznak helyette, aki botrányos képeken pózol. Tudatni akarta a rajongókkal, hogy ez nem a valóság, mert ő napról napra jobban van.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás