Megszólalt a szakértő: kínszenvedés Harry herceg számára a hazatérés

Vegyes fogadtatásban részesült a sussexi herceg.



Megosztás
Szerző: H. A.
Létrehozva: 2024.05.30.
Módosítva: 2024.05.30.
Tom Quinn királyi család Harry kritika

III. Károly brit király kisebbik fia, a családtól elhidegült Harry herceg a közelmúltban tett látogatást az Egyesült Királyságban. A sussexi herceg az általa alapított Invictus Games 10. évfordulója alkalmából érkezett az országba. A rajongók közül ugyan sokan örültek a visszatérésnek, azonban, mivel a családjával nem találkozott az ottléte során, Harryt számtalan kritika is érte.

Royal Salute Polo Challenge
Harry herceg és Meghan Markle Fotó: Yaroslav Sabitov – PA Images/Getty Image

Az elmaradt találkozással kapcsolatban rengeteg szóbeszéd látott napvilágot: a hivatalos magyarázat szerint Károly király a zsúfolt napirendje és az elfoglaltságai miatt nem tudott időt szakítani arra, hogy láthassa a fiát, míg egyes híresztelések arról szóltak, hogy a sussexi herceg volt az, aki visszautasította a találkozást. A királyi szakértő és szerző, Tom Quinn nemrég megszólalt ennek kapcsán, és kijelentette, a rossz hírverések és a találgatások miatt Harry számára valóságos kínszenvedés visszatérni a hazájába.

Amikor hazatér, és elkerüli a családját, rossz hírverést kap; ha nem tér vissza, és a kaliforniai kúriájában marad, akkor is rossz hírverést kap. Az apja és a sógornője mindeközben rákos megbetegedésben szenved, ezért egyszerűen nem nyerhet – hacsak nem tesz komoly erőfeszítéseket annak érdekében, hogy meglátogassa őket, és ez az, amire nem tudja rávenni magát

– nyilatkozta a Mirrornak Tom Quinn. Hozzátette, a jelek szerint a sussexi hercegi pár, Harry és Meghan Markle számára még egy ilyen komoly betegség sem elegendő ahhoz, hogy megbocsássanak, és túllépjenek a múltbéli sérelmeiken.

Harry herceg és Károly király utoljára februárban találkozott személyesen: a sussexi herceg, miután tudomást szerzett arról, hogy az édesapjánál rákot diagnosztizáltak, azonnal hazasietett az Egyesült Királyságba, hogy meglátogassa őt. Apa és fia körülbelül 30 percet töltött el egymás társaságában, nem sokkal később pedig Harry visszatért Amerikába.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás