Kiderült: Így állíthatja meg Harryt és Meghant III. Károly király

Nagy port kavarta sussexiek nigériai útja.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.05.27.
Harry herceg III. Károly királyi család Meghan Markle

Mint ahogy azt korábban megírtuk, Harry és Meghan a herceg májusi brit útja után a 10. Invictus Játékok miatt Nigériába utazott egy jótékonysági körútra, ezzel pedig rendkívül kihúzta a gyufát a királyi családnál. Vilmos és Károly rettenetesen dühös lett, mivel az afrikaiak úgy fogadták Harryéket, mintha dolgozó királyi családi tagok lennének egy hivatalos úton, pedig nem. Épp ezért azon gondolkoztak, hogyan lehetne őket megállítani a jövőben. A válasz erre azonban: sehogy. 

Nem lehet megállítani Harry-t és Meghant. / Fotó: YouTube

A királyi család ugyanis nem tilthatja meg Harry-nek és Meghannek, hogy külföldi látogatásokat tegyenek. Maximum közbeléphetnek. Erről Tom Sykes királyi szakértő nyilatkozott:

Bárhová mentek Nigériában, mindenhol úgy üdvözölték őket, mintha a brit királyi család tagjai lennének. III. Károly és Vilmos herceg sem akadályozhatja meg őket abban, hogy turnézzanak, de a kormány komoly diplomáciai nyomást gyakorolhat a baráti államokra, hogy ne fogadják őket.

A szakértő ezen felül úgy véli, hogy a házasokat már csak azért sem lehet megállítani, mivel útjaik öncélúak. Biztos benne, hogy további turnék következnek:

Harry és Meghan gyakorlatilag ezzel kijelentik, hogy továbbra is kihasználják királyi státuszukat.

Harryt és Meghant Christopher Muse, a nyugat-afrikai ország vezérkari főnöke hívta meg Nigériába. A látogatás célja az Invictus Games népszerűsítése volt, Nigéria ugyanis fontolgatja, hogy később otthont ad a sporteseménynek – írja a Life.hu.

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás