Másképp látja Tom Cruise testét a plasztikai sebész és a bőrgyógyász

Zsírleszíváson esett át a sztár, vagy más áll a háttérben?



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.05.26.
Tom Cruise plasztikai sebész bőrgyógyász test

Sok hatvanas megirigyelné Tom Cruise alakját és energiáját! Mint azt a Metropol megírta: a 61 éves hollywoodi sztárról félmeztelen lesifotók készültek. A képeket egy neves plasztikai sebész, illetve egy kozmetikai bőrgyógyász is látta, a szakemberek pedig homlokegyenest eltérő véleményt fogalmaztak meg a Top Gun sztárjának bőrével kapcsolatban. Jöjjenek a részletek!

Tom Cruise testén vitatkoznak az orvosi szaktekintélyek (Fotó: JUNG YEON-JE / AFP)

Dr. David Hill, chicagói plasztikai sebész azt mondja, Tom Cruise megereszkedett bőre zsírleszívásra utal.

„Ha ez ember természetesen fogy, van ideje a bőrének visszahúzódnia. Zsírleszívásnál, ami egy gyors beavatkozás, nincs”
– fogalmaz a szakember, aki megjegyezte: amennyiben Tom Cruise-nál valóban zsírleszívást hajtottak végre, az rendkívül szép munka, mivel a sztár testén nyoma sincs szabálytalan kontúrnak, és az izmai is a helyükön vannak.

Íme a New York Post által az X-en közzétett lesifotók Tom Cruise-ról:

Egész máshogy látja a dolgot dr. Howard Sobel, a New York-i Lenox Hill Kórház kozmetikai bőrgyógyász sebésze, már ami az esetleges zsírleszívást illeti. A szaktekintély szerint ugyanis nem feltétlenül orvosi beavatkozás miatt néz ki úgy Tom Cruise teste, ahogy a lesifotókon látszik. Mint mondja, a hollywoodi sztár bőrének megereszkedése az öregedési folyamat természetes része.

„Ahogy idősödünk, először a mellkas, a mellkas alatti területek, a bordák körüli bőr és a hasi részek veszítenek a rugalmasságukból. És ez fokozottan igaz a férfiakra”

– hangsúlyozza Sobel doktor, akinek szavait a Life.hu internetes portál idézte. A kozmetikai bőrgyógyász sebész meglátása pedig magyarázattal szolgálhat arra, amit a chicagói plasztikai sebész is megjegyzett: Cruise testén nyoma sincs szabálytalan kontúrnak, és az izmai is a helyükön vannak.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás