Komoly döntést hozott az egészsége miatt a Tankcsapda sztárja





Fejes Tamás tavaly töltötte be az 50-et, és nem is tagadja, az elmúlt évek kőkemény Tankcsapda-turnéi, mellette a vállalkozásai vezetése felemésztették az erejét. A Tankcsapda sztárja ezért életmódot váltott, és Bochkor Gáborral még a legkellemetlenebb szűrővizsgálatokra is eljárnak.



Megosztás
Szerző: D.G.
Létrehozva: 2024.05.08.
Módosítva: 2024.05.08.
Tankcsapda Fejes Tamás döntés egészség

A Tankcsapda évente 80-90 koncertet ad, és minden buli legalább 1,5 óra. Hazánk legnépszerűbb rockbandája sosem csinál bulit félgőzzel, szívvel-lélekkel játszanak, hogy a közönséget kiszolgálják. S mivel ketten betöltötték már az 50-et Sidlovics Gábor is már 48 –, a turnék egyre jobban igénybe veszik a szervezetüket. Arról már írtunk, hogy Sidi jógával és meditációval tartja formáját és mentális egészségét, most Fejes Tamás árulta el, hogyan készül az idei erőltetett menetre. Nem csalódtunk, a népszerű zenész most is viccesen mesélt az egészségéért tett erőfeszítéseiről.

Fejes Tamás Bochkor Gábor Tankcsapda
A Tankcsapda sztárja és Bochkor Gábor évek óta jóbarátok, nemcsak nyaralni mennek együtt, de béltükrözésre is (Fotó: Instagram)

Bochkor Gáborral együtt jár tükrözésre a Tankcsapda sztárja

Azt mondják, hosszú távon a rock ’n’ roll életmód tartósít, de a Tankcsapda sztárja ezt vitatja. Fejes Tamás ezért minden évben megfogadja, hogy kevesebbet vállal, kicsit visszavesz a tempóból, de mostanra feladta.

Hiába áltatom magam, úgysem veszek vissza – kezdte a debreceni rockbanda dobosa. A tavalyi évem nagyon sűrűre sikerült, miközben viszem a vállalkozásokat, ami miatt sokat vagyok úton, közben egy hónap Kincsvadászok-forgatás úgy, hogy közben ment a turné, másfél órákat aludtam.

Nagyon elfáradtam fizikálisan, a színpadon azt vettem észre, hogy csak fújtatok. És az sem tetszett, amit a tükörben láttam, egy főtt krumplit két pálcikalábbal. S tényleg, mivel tudtam, ismerem magam, hogy nem tudok visszább venni, ezért életmódváltásba kezdtem.

A népszerű zenész azt is elárulta, ez nála mit jelent. A házában kialakított egy konditermet, a Loki legendás játékosának, Dombi Tibornak a felesége készített neki edzéstervet. Nemrég például olyan videót posztolt, ahogy imádott kiskutyája rajta fekszik, miközben hasizomgyakorlatot csinál. 

Emellett persze odafigyelek az étkezésre is, és azért már el kezdett látszani az eredménye. Emellett nálunk a Tankcsapdában mindig is kötelezőek voltak minden évben az orvosi vizsgálatok, szív, látás, hallás és minden más is. 

Bochkor Gáborékkal például rendszeresen járunk bél- és gyomortükrözésre, ami, valljuk be, nagyon kellemetlen vizsgálat. De ezt is tudjuk humorral tompítani, úgy hívjuk: »Tekints a lyukamba járat«. Ilyenkor elmegyünk hozzám, bevesszük a hashajtót, mindenki aztán kiteszi a bélsarat, úgy megyünk. De tényleg szükség van ezekre, a megelőzésre fektetünk hangsúlyt, nem akarjuk kísérteni a sorsot, és még sokáig ki akarjuk szolgálni a közönségünket!

– avatott be minket Fejes Tamás.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás