Ivancsics Ilona elárulta fantasztikus fogyásának titkát

Több mint 10 kilótól szabadult meg a Szomszédok színésznője, aki nemrég elárulta titkát. Ivancsics Ilona elmondta, hogy a tudatosság, kertészkedés és saját maga által megtermelt zöldségei segítették, hogy ma energikus és fiatalos.



Megosztás
Szerző: Cs.G.
Létrehozva: 2024.05.14.
Módosítva: 2024.05.14.
Ivancsics Ilona Tv2 Mokka fogyás

Ivancsics Ilona a Szomszédok sorozat Vágási Jutkájaként robbant be a 80-as években a köztudatba. A tavalyi évben tönkrement a házassága, darabokra tört a karrierje, ezzel pedig egyik pillanatról a másikra omlott össze az ország egykori kedvenc színésznőjének az élete. Padlóra került és nem volt semmi, amibe kapaszkodhatott volna. Ilona a bánatában az evésbe menekült, ami miatt kialakult súlyfeleslege még jobban rányomta a bélyegét a mindennapjaira.

Ivancsics Ilona
Nehéz évet tudhat maga mögött Ivancsics Ilona Fotó: SZL

Csodálatos változáson ment keresztül Ivancsics Ilona

Bár nagyon megviselték a kihívások, Ivancsics Ilona nem adta fel, és elhatározta, hogy megszabadul súlyfeleslegétől, és jobban érzi majd magát testileg és mentálisan is. A Jászai Mari-díjas színésznő nemrég a TV2 Mokkában árulta el, mi is volt a sikeres, több mint 10 kilós fogyásának a titka.

Nagyon sok zöldséget fogyasztok, és hát most jön a tavasz, amit lehet folyamatosan fogyasztok, saláta, hagyma – kezdte a színésznő, akinek megjegyezték a műsorvezetők is, hogy fantasztikusan néz ki.

Annak örülök, hogy tudom tartani a súlyomat, ez a bizonyos jojó effektus nem jött elő. Mozgok, rengeteget kertészkedem, meg hát figyelek a táplálkozásomra. Nagyon sok zöldséget eszek, de szoktam enni húst is, de lehetőség szerint normálisan étkezem. Tehát nem ezeket a junkfoodokat eszem, hanem ésszel

– árulta el fiatalságának titkát Ivancsics Ilona, aki a komoly életmódváltás miatt sokkal energikusabb.

Ivancsics Ilona
Több mint tíz kilótól szabadult meg egészséges étrendjével Ivancsics Ilona Fotó: SZL

Rátalált a szerelem?

Orosz Barbara szemfülesen észrevette, hogy valami megváltozott a színésznő kisugárzásában, jelentős fogyása mellett. Rá is kérdezett Ilonánál, hogy talán csak nem szerelem van a dologban, aki sejtelmes mosollyal, kitérő választ adott!

„A magánéletem, az a saját magánszférám, azt szeretném megőrizni magamnak” – nevetett együtt Barbival, aki elmondta, hogy ettől függetlenül nagyon örül a boldogságának.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás