Ungár Anikó: Ez az örök fiatalság titka





Az örök fiatal előadóművész új hobbinak hódol. A napokban Ungár Anikó elárulta, hogy most jógával tartja fiatalon a testét és a lelkét.



Megosztás
Szerző: Cs.G.
Létrehozva: 2024.04.25.
ungár anikó jóga hobbi

Ungár Anikó idén lett 75 éves, de egyáltalán nem mondaná meg az ember, annyira jól néz ki. A népszerű bűvész örök fiatalságának okát sokan keresték már. Szerinte a testmozgás a titka, amiről még most sem hajlandó lemondani. Anikó elmondta, hogy számára a fizikai megterhelés jó értelemben stimulálja szellemileg és érzelmileg is. 

Ungár Anikó Tallós Rita
Ungár Anikó és Tallós Rita fiatalságának talán a vidámság a titka? Fotó: Szabolcs László

Nemrég a népszerű előadóművész a közösségi oldalán mesélt arról, hogy az edzés mellett most egy új hobbit talált magának, amivel már régóta kacérkodott.

Nagyon régóta kacsingatok a jógával, de valahogy mindig az edzéseknél kötöttem ki; amihez nagyon hűséges vagyok. Az E-fit az a torna, ami több mint 15 éve beletartozik az életritmusomba. De elém tárult egy lehetőség, ahol személyesen a csoportos foglalkozásokon kívül, egyénileg is foglalkoznak veled. Szóval kipróbáltam! Egy pár óra után úgy érzem hogy az edzés, amit eddig csináltam, és a jóga teljes harmóniába, és egyensúlyba került egymással.

 „A hely viszont tényleg egy kis sziget, ahol csakis veled foglalkoznak, és te vagy a fontos” – írta a képéhez Ungár Anikó

Sikerként éli meg Ungár Anikó, hogy a mai napig aktív

Nem meglepő, hogy a gyönyörű művész még most is remek formában van, hiszen a mai napig szakmailag nagyon aktív, amit sokkal fontosabbnak tart, mint bomba alakját.

„Én nagyobb sikernek élem meg azt, hogy 70 fölött talált meg engem egy pár olyan inspiráció, mint például a rádiózás, ahol kéthetenként riportokat csinálok, a másik pedig, hogy a jelmeztervezést kezdtem el, azt is véletlen. De visszatérve a sikerre: számomra a siker az, hogy 70 fölött is megélem, hogy sikerélményem lehessen. Azt gondolom, ez nagyobb érték. Tehát nekem az a siker a magam szempontjából, hogy még mindig képes vagyok adni, vagy kíváncsiak arra, mit csinálok, illetve hogy aktív tudok maradni” – mondta korábban a TV2 Mokka műsorában a 75 éves művész.





 





Ezeket olvastad már?
Vasvári Vivien megható üzenetet írt 8 hónapos kisfiának – Fotó

Vasvári Vivien megható üzenetet írt 8 hónapos kisfiának – Fotó

Bagossy Norbi napokon belül visszatér a Parkba

Bagossy Norbi napokon belül visszatér a Parkba

Heti top 5: Gyász, Tóth Andi, Harry  és Meghan – Ezek voltak a legolvasottabb sztárhírek

Heti top 5: Gyász, Tóth Andi, Harry és Meghan – Ezek voltak a legolvasottabb sztárhírek

Szívszorító szavakkal búcsúzik barátjától Kulcsár Edina

Szívszorító szavakkal búcsúzik barátjától Kulcsár Edina

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás