Szarvas Andi felkészült az anyaságra





A szépségkirálynőnek volt lehetősége gyakorolni, hogy milyen lesz majd a gyereknevelés, hiszen a kisöccse egy hetet náluk töltött a tavaszi szünetben. Szarvas Andi elárulta, hogy milyennek képzeli el az anyaságot.



Megosztás
Szerző: Niki
Létrehozva: 2024.04.05.
Szarvas Andi anyaság család testvér

Szarvas Andi és párja, Zsolti egy hétre szülőkké válhattak és megtapasztalhatták annak minden szépségét és nehézségét. Andi öccse, a 12 éves Ádám náluk töltötte a tavaszi szünet egy részét, ami után a gyönyörű influenszer úgy érzi, felkészült az anyaságra.

Szarvas Andi
Szarvas Andi szinte anyukaként viselkedik a testvérével Fotó: Szabolcs László

Bár nagyon szereti az öccsét, Andi sajnos már nem tud vele annyi időt tölteni, mint korábban:

„Nem szokott hozzánk feljárni Budapestre, de most tavaszi szünet van és feljött egy hétre, aminek nagyon örülök. Régebben egyébként nagyon sok időt töltöttünk együtt, de amióta ide költöztem, kevesebbet tudunk találkozni.”

Andi és Ádám sok mindenben hasonlítanak, ami gyakran előny, de olykor hátrány is:

Ugyanolyan, mint én, személyiségre meg külsőre is, és talán velem jön ki a legnehezebben is a családból, mert én vagyok a legszigorúbb vele emiatt. De ez abból is adódik, hogy én úgymond pótanya is voltam neki. 14 év van köztünk és ebből adódóan én is kivettem a részem a neveléséből.

„Emiatt pedig mindent tudok róla, ismerem a viselkedését, vagy ha valamije fáj, egyből tudom, mi lehet a baj. És úgy gondolom, ezáltal Ádi az anyaságra felkészített. Szóval most így gyakorlás szempontjából is tök jó, hogy itt van” – árulta el nevetve a modell.

Egy 12 éves fiú nevelése nem mindig könnyű

A páros számára kimerítő is volt ez az egy hét, hiszen a gyereknevelés igen nagy kihívás:

„Azért a gyerekekkel nem könnyű és ő még csak egyedül van, ráadásul már nagy is, hiszen 12 éves. Tényleg nagyon fárasztó mindig mindenre figyelni és az is nehéz, hogy folyton magamat kell utoljára helyeznem.”

A pár egyelőre ugyan nem tervez kisbabát, de Andi úgy érzi, már készen állnak rá:

Most még nincs megbeszélve, hogy akkor jöhet a baba, de én már készen állnék az anyaságra. Hiszen a megfelelő társ van mellettem és egyébként is fiatal anyuka szeretnék lenni, szóval ha úgy alakulna, biztos nagyon boldog lennék.

És Zsoltin is azt látom, hogy ő nagyon jó apuka lesz, mert nagyon jól kijön a gyerekekkel” – tette hozzá.

Szarvas Andi
Andi úgy érzi, készen áll az anyaságra Fotó: Instagram

Ilyen anya lesz Szarvas Andi

A szépségkirálynő azt is elárulta, hogy szerinte milyen lesz majd anyaként:

Én úgy gondolom, olyan leszek, mint anya velünk régen. Most is abszolút következetes vagyok, nem szigorú, de vannak szabályok. Illetve Ádámnál azért más, mert ő a harmadik gyerek a családban és ő nagyon el van engedne. Kicsit olyan, mintha neki mindent szabad lenne és abból, hogy itt vannak szabályok, úgy érzi, mintha mi lennénk szigorúak. Például nagyon sok édességet eszik, és amikor 10 percet ki kell bírnia, amíg megyünk valahova kocsival anélkül, hogy csokit enne, úgy, hogy előtte is azt evett, az neki szigorúnak tűnik, mert otthon nem ez van.”

De persze azért lazák is vagyunk, nem feszültünk be, csak igyekszünk odafigyelni” – tette hozzá gyorsan.

Bár Zsoltival gyakran nevetnek azon, hogy a hétköznapokban sok lenne „két Andival” élni, de nagyon örülnének, ha Ádámhoz hasonló fiuk lenne egyszer:

Zsolti imádja Ádámot, mondta is, hogy lehet, hogy azért szereti ennyire, mert nagyon hasonlít rám. Bár azzal is szokott viccelődni , hogy úristen, mi lesz, ha kap egy ugyanolyan gyereket majd, mint én, meg Ádi, mert ő sokkal lassabb, nyugodtabb. De szerintem, ha a közös gyerekünk ilyen lenne, annak egyébként mindketten nagyon örülnénk.

 





 





Ezeket olvastad már?
Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás