Megszólalt a szakértő: örökre el kellene szakadnia gyermekeiknek Harrytől és Meghantől

A királyi kommentátor szerint szinte semmi esély nincs rá, hogy a sussexi pár gyermekei a dolgozó királyi család tagjaivá válhatnak.Megosztás
Szerző: H. A.
Létrehozva: 2024.04.06.
Katalin III Károly királyi család Meghan Markle Harry

A sussexi hercegi pár, Harry és Meghan Markle még 2020-ban hagyta maga mögött az Egyesült Királyságot, és telepedett le Amerikában. Gyermekeik emiatt szinte alig jártak apjuk szülőhazájában: a négyéves Archie mindössze nyolc hónapos volt, amikor Kaliforniába költöztek, míg kishúga, a kétéves Lilibet állítólag csak egyszer, 2022 júniusában járt Nagy-Britanniában, II. Erzsébet jubileumi ünnepsége alkalmából. 

Prince Harry and Meghan Markle at Invictus Games-Day Three in Dusseldorf, Germany.
Harry herceg és Meghan Markle / Fotó: i-Images / eyevine / NORTHFOTO

Mindeközben a királyi családban sok nehézséggel kell szembenézniük: jelenleg mind az uralkodó, III. Károly, mind pedig a walesi hercegné, Katalin rákkezelés alatt áll, ami miatt egyre több felhívás érkezik a királyi család kevésbé ismert és nem dolgozó tagjaihoz, hogy lépjenek elő, ezzel fokozva a munkaterhelést. Ugyanakkor, egy királyi kommentátor szerint, még a mostani nehéz helyzetben sem valószínű, hogy valaha visszatérhet a szolgálatba a sussexi pár, azok után a megbocsáthatatlan támadások és árulások, valamint azért a megdöbbentő magatartásért, amit a királyi családdal szemben tanúsítottak.

Teljesen megbízhatatlanok, és bebizonyították, hogy alkalmatlanok a királyi szolgálatra

- jelentette ki Lee Cohen, amerikai újságíró.

Kitért arra is, szerinte mekkora az esélye annak, hogy a házaspár gyermekei valaha a dolgozó királyi család tagjaivá válhatnak.

Bár Archie és Lilibet ártatlan gyerekek, nem látok semmilyen lehetséges utat - kivéve a szüleiktől való elszakadást - arra, hogy valaha is királyi szolgálatba lépjenek

- mondta el Lee Cohen, aki kétli, hogy a sussexiek az Egyesült Királyság felé tanúsított, tiszteletlen magatartása után a gyerekeket úgy nevelik fel, hogy azok alkalmasak legyenek a királyi szolgálatra - írja a Daily Express.

 

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás