Harry herceg nem találkozhat Katalinnal, nagybeteg sógornőjével

Nem véletlenül nem értesült korábban Katalin hercegné állapotáról.Megosztás
Szerző: Piréz
Létrehozva: 2024.03.27.
Módosítva: 2024.03.27.
betegség brit királyi család Harry herceg

Már akkor felröppent a hír, amikor III. Károly királyt rákkal diagnosztizálták, hogy a szörnyű kórkép közelebb hozhatja a családtagokat, és most, Katalin hercegné rákos betegségének bejelentése után ismét felmerült, hogy akár Harry herceg is újra szerepet vállalhat a királyi család mindennapjaiban. Egy bennfentes szerint azonban az uralkodó kisebbik gyermekét így nem szívesen látnák.

Harry herceg, AFP
Minden jel arra utal, hogy Harry kegyvesztetté vált (Fotó: AFP)

Harry herceg és Meghan Markle nem véletlenül nem értesült előbb Katalin hercegné betegségéről, egy királyi szakértő szerint ugyanis Vilmosék nem bíznak meg bennük.

A testvérek között mély szakadék van, tudvalévő, hogy hónapok óta nem beszéltek egymással. Az ok nyilvánvaló: négy éve egyfolytában csak problémákat okoznak a királyi családnak, ezért nem lehet bennük megbízni

– fogalmazott Harryről és Meghanról Richard Fitzwilliams az Expressnek

A sussexi herceg ugyan bejelentette, hogy részt vesz egy istentiszteleten a Szent Pál-székesegyházban az Invictus Games tizedik évfordulója alkalmából májusban, és akkor sógornőjét is látni szeretné, de a walesi hercegi párhoz közel álló források szerint a „Harry-probléma” az utolsó dolog, ami a fejükben jár, Vilmos herceg pedig egyenesen azt mondta, hogy nem kívánja látni a testvérét.

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás