Egyedül hagyta el az országot a gyönyörű magyar műsorvezető, durva, ami ezután történt





A Hír TV műsorvezetője nem akármilyen helyen ünnepelte 30. születésnapját. Mészáros Nóra Kolumbiába utazott el teljesen egyedül, egyetlen hátizsákkal!



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.04.12.
Módosítva: 2024.04.12.
Mészáros Nóra Kolumbia Hír TV

Mészáros Nóra, a Hír TV csinos híradósa a közelmúltban ünnepelte 30. születésnapját. A kalandvágyó és vagány tévés egy hátizsákkal vágott neki Dél-Amerikának!

Mészáros Nóra
Mészáros Nóra 30 éves lett – Fotó:  Facebook

Mészáros Nóra hirtelen felindulásból, egyedül vágott neki Kolumbiának, méghozzá egyetlen hátizsákkal, ami bizony sok nő számára teljesen elképzelhetetlennek tűnik.

 Nóra a Metropolnak mesélt a filmbe illő élményeiről.

„Imádok utazni, világot látni, más kultúrák mélyébe csöppenni. Huszonegy éves koromban már kalandoztam a környéken, de akkor Kolumbia kimaradt. A solo-utazás nagyon sok mindenre megtanítja az embert. Ez a fajta „nyaralás” egyáltalán nem a kényelemről és a luxusról szól, épp ellenkezőleg! Teljesen nomád az egész, amit nagyon élvezek. Azok az élmények, amiket szereztem, azok az emberek, akiket megismerhettem minden kényelemért kárpótoltak” – mesélt a Metropolnak a Hír TV műsorvezetője.

Mészáros Nóra már az út legelején komoly kihívással nézett szembe

Mészáros Nóra
Mészáros Nóra egyedül hódította meg Kolumbiát – Fotó: Mészáros Nóra

A 30 éves tévés már azután nehéz helyzetbe került, hogy leszállt a gépe Kolumbiában, de később sem lehetett teljesen nyugodt.

„Sokkal több ember képes lenne az ilyesfajta túrára, mint gondolná. Nem könnyű, és észnél kell lenni, de megéri. A bankkártyámat az első adandó alkalommal elnyelte az automata, később csótányokkal aludtam egy sátorban. És persze végig oda kell figyelni a gyakorlatilag nem létező közbiztonságra. De ezek mind eltörpülnek a csodás élmények mellett! Arra is volt alkalmam, hogy átgondoljam az elmúlt harminc év történéseit, és megtervezzem a következő harmincat”

– mesélte a Metropolnak Nóra.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás