Megfagyott a levegő a Házasság első látásra műsorában: János könnyekben tört ki mindenki előtt

János soha nem látott, érzékeny oldalát mutatta meg a többieknek... Zokogva vallott legmélyebb érzéseiről.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.04.16.
TV2 könny János Házasság első látás

A TV2 új reality műsorában egyre fokozódnak az érzelmek, ahogy a párok jobban megismerik egymást. Mint arról korábban beszámoltunk, vannak olyan versenyzők, akiknek a múltja egészen megdöbbentő dolgokat rejt. Erről beszélt János egy piknik randi keretein belül Kornéliának. Elmondta, hogy apja alkoholista volt, és rendszeresen verte őt.

Házasság első látásra János Kornélia
Fotó:  TV2

Kornéliát a legutóbbi adásban arról kérdezték, hogy hogy befolyásolja a Jánosról kialakított képét az, amit megtudott. Mint elmondta, így emberileg kerülnek közelebb egymáshoz azok után, hogy a kezdést egy felhúzott fallal kezdték kettejük között. 

János is elmondta, ami még benne maradt erről a borzalmas témáról:

Az az igazság, hogy ahonnan én jöttem, azt mindig féltem azt a környezetet, és amikor először ide bejöttem, az egy álarc volt számomra, sokan tudják azt, hogy én milyen egy érzékeny ember vagyok, és hogy ezt próbáltam palástolni

– mondta a férfi összeszorult gyomorral, majd nem is bírt tovább beszélni, sírásban tört ki a felhalmozódott érzelmektől. Ezt a stúdióban mindenki síri csendben és hatalmas meghökkenéssel figyelte.

 

 

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás