Hoppá! Lékai-Kiss Ramóna elszólta magát a Hazatalálsz befejező epizódjáról?





A színésznő a Mokka műsorában vendégeskedett, ahol elmesélte, hogy karaktere, Trixi szülését láthatják majd a nézők a befejező epizódban. Lékai-Kiss Ramóna lerántotta a leplet az egyik nagy titokról és meglepő kulisszatitkokról is beszámolt.



Megosztás
Szerző: M. K.
Létrehozva: 2024.04.25.
színésznő Lékai-Kiss Ramóna stáb Trixi Hazatalálsz

Lékai-Kiss Ramóna elárulta, hogy a Hazatalálsz forgatása nem mindig volt zökkenőmentes.

Lékai-Kiss Ramóna
Lékai-Kiss Ramóna karaktere rengeteg viszontagságon ment keresztül Fotó: Origo

Hangyákkal a hajában

Trixi az első évadban véletlenül elkövet egy gyilkosságot, majd terhes lesz és ahogy felébrednek benne az anyai ösztönök, menekülni kezd saját és gyermeke biztonsága érdekében. A színésznőnek az utolsó, erdőben felvett jelenetek egyáltalán nem voltak komfortosak:

Egy órán keresztül feküdtem a földön, telemászott hangyával a hajam. Van némi bogárfóbiám, ez nem volt jó érzés. Ezenkívül még sosem játszottam el azt, hogy meghal…

Lékai-Kiss Ramóna hirtelen félbehagyta a mondatot, így tulajdonképpen utolsó pillanatban, de nyitva hagyta a kérdést, a fanatikusok azonban több következtetést is levonhatnak a színésznő szavaiból. Trixi karaktere egyébként rengeteg viszontagságon megy keresztül, elüti egy autó, leesik egy szikláról; vagyis többször is küszöbén áll annak, hogy élete utolsó perceit élje meg.

Furcsa érzéseket hozott elő a színésznőből

Rami elmesélte, hogy az erdei helyszín több szempontból is ijesztő volt számára: 

Sikerült egy olyan helyszínt találni, ahová a stáb nem tudott feljönni kocsival, így sétálva mentünk be a házikóba a kamerákkal. A történet szerint bezárnak ebbe az erdei házba és mivel amúgy is kicsit félénk vagyok, így mikor Kamarás Iván rám csukta az ajtót, elég őszintére sikerült az arckifejezésem.

A műsorvezető beszámolt arról is, hogy jópofa volt várandós karaktert alakítani, mivel ő csak póthasat kapott, a stáb tagjai mégis úgy viselkedtek vele, mintha terhes lenne. 

Azonnal átadták a helyüket, enni-inni kínáltak. A legfurcsább a szülés volt, mert ugyan be tudtam építeni saját tapasztalatokat is ebbe a jelenetbe, a körülmények azért nyilván egészen mások voltak. Amikor én vajúdtam, egy bába és egy szülészorvos volt jelen, a forgatáson pedig tizennyolc stábtag. Sokkal durvábbra sikerült ez, mint ahogy a való életben ezt átéltem.

 





 





Ezeket olvastad már?
Fenyő Iván félti a világot a mesterséges intelligánciától

Fenyő Iván félti a világot a mesterséges intelligánciától

A kis Lajos herceg még csak 6 éves, de már a testvére koronájára vágyik

A kis Lajos herceg még csak 6 éves, de már a testvére koronájára vágyik

Tündéri fotó, ilyen nagyra nőtt Berki Mazsi kislánya

Tündéri fotó, ilyen nagyra nőtt Berki Mazsi kislánya

Szívszorító anyák napja: kisfia miatt remeg Kulcsár Edina

Szívszorító anyák napja: kisfia miatt remeg Kulcsár Edina

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás