Ezt nem hiszed el - Így ünnepelték a sztárok a húsvétot





A hosszú hétvégén a hírességek is a tavaszi időjárás rabjává váltak, el is árasztották közösségi oldalaikat friss posztokkal. A sztárok nem fukarkodtak a húsvéti képekkel, rajongóik legnagyobb örömére.



Megosztás
Szerző: M. K.
Létrehozva: 2024.04.02.
húsvét ünnep sztár énekesnő

Tóth Gabi

Az énekesnő rendkívül kiegyensúlyozott, boldog és mosolygós képeket tett közzé közösségi oldalán. A Borsnak elárulta, hogy az ünnepek békésen és rendkívül meghitten teltek, családi körben, kislánya nagyon örült az ajándékainak. A csinos édesanya elmesélte, idén húsvétkor táncházba mentek, ez volt Hannaróza első ilyen tapasztalata. „A Fonóba mentünk, ahol élőzene és tánc volt, ez volt az első táncház élménye, nagyon tetszett neki. Ma reggel egy picit később ért be ugyan az oviba, de nem maradt le semmiről, ami a napi rutint érintette volna.” Az énekesnő szerint fontosak a hagyományok, így Húsvéthétfőre festettek piros tojást, Gabi kedvese, Máté is meglocsolta őket. 

Curtis

A rapper egyszerű és frappáns bejegyzésben kérdezte meg a hölgyeket, hogy “szabad-e locsolni”? Curtis tüneményes kisfiával mosolyog a képen, a poszt alatt záporoztak a hozzászólások és szivecskék.

- “Szabad”

- “De jóképű kislegény!”

- “Hozzám is jöhettek”

- “Még szép, hogy szabad! Ilyen cuki locsolóval várom”

Rúzsa Magdi

A csinos énekesnő a Duna-parton tett közzé családi fényképet, ahol hármasikrei és férje is láthatók. Magdi a posztban kifejti, hogy nagyon fontosak neki a gyökerei és szeretné, ha gyermekei is büszkék lennének származásukra. Mint írja: „Van, aki szerint a vajdasági magyar kemény, nyers. Szerintem meg olyan, mint a hegyesi Krivaja parton a nyárfák. Minden szelet, vihart kibírnak. Jöhet jég, ágyú, tűz, mindig megmarad egy kicsi hajtás, ami ugyanolyan hévvel élni fog és a magasba tör. Lujzi, Zalán, Keve szívjátok magatokba a dunai napokat, aztán erősen eresszétek le a gyökereiteket és törjetek jó magasra.”

Berki Mazsi

A sztáranyuka kedvesével közös fényképet tett ki közösségi oldalára és “Boldog Nyuszit” kívánt mindenkinek. Rajongói kiszúrták, hogy történt valami a bokájával, de Mazsi egyelőre még nem válaszolt követőknek. 

Péter-Szabó Szilvia

Az énekesnő Balatonakarattyáról jelentkezett be, láthatólag ő is nagyon élvezte a tavaszi napsütést. Szilvi rendkívül csinos, laza öltözékben kívánt boldog ünnepeket a Balaton partjáról.

 





 





Ezeket olvastad már?
Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Kitálalt a műsorvezető: az eljegyzésük előtt megcsalta a vőlegénye

Kitálalt a műsorvezető: az eljegyzésük előtt megcsalta a vőlegénye

Danny Blue már egy nénit is megmentett a csalóktól

Danny Blue már egy nénit is megmentett a csalóktól

Lehetetlen máshova nézni: kivágott fenekű bőrszerkóban villantott Tolvai Reni

Lehetetlen máshova nézni: kivágott fenekű bőrszerkóban villantott Tolvai Reni

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás