Hatalmas fordulat Pierce Brosnan botrányos ügyében: bűnösnek vallotta magát, ez lett a büntetése





Bocsánatot kért és elismerte, amit tett.



Megosztás
Szerző: L.A.
Létrehozva: 2024.03.16.
james bond Yellowstone Nemzeti Park Pierce Brosnan

A James Bond filmek sztárját 2023 novemberében azzal vádolták meg, hogy a Yellowstone Nemzeti Park egyik területén letért egy ösvényről és olyan helyen folytatta a túráját, ahol nem mehetett volna – ez pedig Pierce Brosnan számára akár végzetesnek is bizonyulhatott volna.

American Cinematheque Awards 2024
Pierce Brosnan / Fotó: Northfoto

Az amerikai Wyoming kerületi bírósága szerint Brosnant a terület ösvényeire korlátozódó gyalogos közlekedés és a lezárások, használati korlátozások megsértése miatt idézték be. Az incidens idején nem dolgozott, és a parkot személyes céllal látogatta meg – írja a Unilad.

Januárban a 70 éves színész ártatlannak vallotta magát a vádakban, amelyek miatt rács mögé kerülhetett volna. Brosnan azonban most bűnösnek vallotta magát, és pénzbírsággal sújtották. A vádakat, miszerint a színész megsértette a parkban lévő lezárásokat, ejtették, de a termálterületekre való belépéssel kapcsolatban 500 dollár (180 ezer forint) megfizetésére kötelezték. Emellett 1000 dolláros adományt kell adnia a Yellowstone-nak.

Pierce Brosnan azóta közleményt adott ki az ügyben, és bocsánatot kért tettéért. Az Instagramon Yellowstone-ról készült fotókat megosztva a következőket írta:

Környezetvédőként a legnagyobb tisztelettel és szeretettel állok a természet irányába. Azonban hibát követtem el, amikor a Yellowstone Nemzeti Parkban egy hóval borított termálterületre léptem be, hogy fényképet készítsek. Nem láttam a veszélyre figyelmeztető "Belépni tilos" táblát, és nem is túráztam a közvetlen környéken. Mélységesen sajnálom, és szívből elnézést kérek mindenkitől, amiért behatoltam erre az érzékeny területre.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás