Porig alázták Katalin hercegnét a bakija miatt, mindenki rajta nevet





Katalin hercegné nem kis botrányt okozott a szerkesztett képével.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.03.14.
megalázó katalin hercegné brit királyi család

Katalin hercegné a brit királyi család legkedveltebb tagja, aki sokak szerint méltó képviselője a 2022-ben elhunyt II. Erzsébet királynőnek. Szinte sosem keveredik botrányokba, a nép nagyon szereti őt, ám most mégis elkövetett egy bakit, amivel magára haragította az embereket – bár sokan egy kicsit túlreagálják a dolgot.

Katalin hercegné
Katalin hercegné / Fotó: AFP

Anyák napja alkalmából rakott ki nemrég egy közös fotót a gyerekeivel Katalin hercegné, ám sokaknak feltűnt, hogy a felvételt megszerkesztették. Vilmos herceg felesége utólag bevallotta, hogy valóban így volt, és elnézést kért a dolog miatt. Az esetből nem kis botrány kerekedett, többen csalódtak Katalinban.

Katalin hercegné poénosnak szánt támadások középpontjába került, ugyanis többen is tovább szerkesztették a képét, hogy még elrugaszkodottabb legyen a valóságtól. A híres grafikust, Bosslogicot is megihlette a felvétel:

ő egy unikornist, a Halloween-filmek sorozatgyilkosát, illetve egy Pokémont is rászerkesztett a fotóra Katalin és a gyermekei mellé.

Sokak szerint ez egészen megalázó húzás volt részéről, bár bőven akadtak olyanok is, akik jót nevettek ezen a humorosnak szánt felvételen:

 









Top hírek







Hírlevél-feliratkozás