Jennifer Lopez szétalázta fél Hollywoodot, hatalmas a botrány

Jennifer Lopez kicsit sem fogta vissza magát.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.03.28.
beszólás Madonna Jennifer Lopez

Jennifer Lopez egy igazi ikon, aki énekesnőként és színésznőként is gigantikus sikereket ért el az utóbbi évtizedekben. Nemrég jelent meg az új albuma, amihez még egy érdekes filmet is csinált, ezzel is bizonyítva, hogy az éneklésnek és a színészkedésnek is ugyanúgy helye van az életében – de persze továbbra is a család az első.

OB - People au défilé de mode Haute-Couture automne-hiver 2024/2025 "Elie Saab" au Palais de Tokyo lors de la fashion week de Paris
Jennifer Lopez / Fotó: OLIVIER BORDE / BESTIMAGE

Most nagyon kellemetlen helyzetbe keveredett Jennifer Lopez, ugyanis előkerült egy nagyjából 20 éves interjú, amiben elég kemény dolgokat mond egyes hollywoodi színésznőkről – sokan el sem hiszik, hogy ilyen kemény volt pályatársaival a világsztár, pedig ez tényleg egy valódi interjú, amiért utólag bocsánatot is kért.

Jennifer Lopez szerint például Cameron Diaz csak egy szerencsés modell, aki nagyon sok lehetőséget kapott és jobban ki kellett volna használnia azokat. Gwyneth Paltrow pedig olyan felejthető számára, hogy azt sem tudja, mikben szerepelt – sőt, szerinte az emberek leginkább azért hallottak róla, mert Brad Pitt volt a pasija.

Winona Ryderrel kapcsolatban azt mondta Jennifer Lopez, hogy sosem kedvelte őt, ráadásul nem ismer olyan embert, aki kedvelné a színésznőt. De talán Madonnával volt a legkeményebb:

Úgy gondolom, hogy remek előadó? Igen. Úgy gondolom, hogy egy remek színésznő? Nem.

Az embereket teljesen ledöbbentette Jennifer Lopez korábbi, botrányos interjúja, amivel kapcsolatban elmondta a díva, hogy nem akart senkit sem megbántani a szavaival és nagyon sajnálja, ha fájdalmat okozott.

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás