Így lepte meg a hölgyeket nőnapon Korda György





A nemzetközi nőnapon jelent meg Korda György egyik régi dalának remixe, a Virágeső című dal, melyet az énekes DJ Juniorral közreműködve gondolt újra. Az első reakciók sokszínűek.



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2024.03.09.
Korda György új dal Balázs Klári KORDA 85

Korda György és Balázs Klári péntek reggel a Retro Rádió vendégeként beszélgetett Bochkor Gáborral. Az énekes a rádiós műsorvezető kérdésére, hogy valójában Gyuri bácsi szereti-e ezeket a „tuctuc” zenéket, így felelt: „Sokszor nem is értem miről van szó... Sőt, sokszor a videóklipekben sem értem a szerepemet. De, ha a közönség szereti, és ikonikus mondatokat idéznek, hát akkor csakis jó lehet, nem?”

Korda György
Korda György belemegy, hogy feldolgozzák a régi dalait, de valójában nem érti ezt a zenei stílust 
Fotó: Flajsz Péter

Második aranykor 

Korda György 1958 óta (!) aktív előadóművész, hozzá Balázs Klári 1981-ben csatlakozott a magánéletben és a színpadon is. Az ikonikus páros azóta fáradhatatlanul járja az országot és a világot, a karrierjük felívelése azonban a kilencvenes években valamelyest lanyhult. Bár fellépéseik mindig is voltak, akkoriban más zenei stílusok lettek a divatosak, a táncdalok hallgatósága pedig egyre fogyott. Egészen addig, amíg 2021-en meg nem jelent a Reptér című Korda-sláger feldolgozása a Budapest Airport jóvoltából. Ez az újragondolt sláger mindent megváltoztatott. Gyuri bácsi és Balázs Klári újra a csúcson találta magát, az ország legnagyobb koncerthelyszínein és fesztiváljain adnak telt házas koncertet, május 11-én pedig az évtizedes karrierjük megkoronázásaként élő koncertet adnak az Arénában. 

Korda Gyorgy es Balazs Klari_Repter_DT_8
Balázs Klári és Korda György lázasan készülnek életük legnagyobb koncertjére Fotó: Dombóvári Tamás

Meglepetéssel készült Korda György nőnapra

Gyuri bácsi nőnapra egy újabb meglepetéssel készült: A KORDA 85 ünnepi év apropóján Korda György egyik legszebb szerelmes slágerét dolgozta fel – a nemzetközi nőnaphoz kapcsolódva – DJ Junior zenei producer és lemezlovas, a Rádió1 műsorvezetője, tisztelegve Korda György több mint 65 éves zenei pályája előtt. Az újragondolt dal az első reakciók szerint megosztja a hallgatottságot. 

„Űberbrutálszuperjólett! Köszönjük Gyuri Bácsiéknak a nyitottságot a modernebb zenék, feldolgozások felé!”

„Nagyon klassz szám. Kordának még mindig csodás a hangja.”

„Ez a verzió nem jött be, nekem nem tetszik, vártam egy Reptér vagy fiatalság bolondság hangulatú zenét, de ez nálam mélyen alul teljesít.” 

– írták a kommentelők. Korda György természetesen tudomásul veszi azt is, ha valakinek nem tetszik amit csinál, viszont úgy gondolja, hogy neki addig mindenképpen zenélnie kell, amíg a hallgatóság többsége pénzt fizet azért, hogy ott lehessen a koncertjein és hallgassa őt. 

Földolgoztuk és újraénekeljük a dalainkat az Aréna-koncertünkre, ahol telt ház fogad majd minket. A karrierünk szempontjából ez mindenképpen egy csúcspont lesz, nem kérdés. Amíg pedig ilyen sokan szeretnek, addig zenélünk. És, hogy hogy folytatódik ez a történet, vagyis lesz jövőre is nagykoncert, ahhoz jó Isten segítsége kell.

– fejtegette Korda György a Retro Rádió hullámhosszán. 





 





Ezeket olvastad már?
Félmeztelen fotón mutatta meg gömbölyödő pocakját Shane Tusup terhes menyasszonya

Félmeztelen fotón mutatta meg gömbölyödő pocakját Shane Tusup terhes menyasszonya

Ezt látnod kell: csak egy kagyló takarja a szexi kebelcsoda mellét - Videó

Ezt látnod kell: csak egy kagyló takarja a szexi kebelcsoda mellét - Videó

Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás