„Ő nem csupán feszegeti a határait, sokszor túl is lépi” – Családterápia mentette meg Erdei Zsolt és kamaszfia kapcsolatát





Minden szülő tudja, hogy nem könnyű egy kamaszkorba lépett gyerekkel. Így van ezzel Erdei Zsolt is, aki nagyfiával külső segítséget kért kapcsolatuk megmentéséért.



Megosztás
Szerző: N.V.N.
Létrehozva: 2024.03.24.
Módosítva: 2024.03.24.
erdei zsolt családterápia kamasz fiú nehézségek

A világbajnok öklöző, Erdei Zsolt számára valóságos hullámvasút a legnagyobb gyereke felnőtté válása – csakúgy, mint a tinédzser fiúnak.

Erdei Zsolt
Erdei Zsolt külső segítséget kért, hogy fiával megmentsék a kapcsolatukat Fotó: Szabó Miklós

Erdei Zsolt számára kihívásokkal teli szülőnek lenni

A már családterápiát is megjárt apa-fia páros imádja egymást, mégsem tudnak egyes kérdésekben zöld ágra vergődni, így az egymás iránt érzett tisztelet és szeretet ellenére néha kitör köztük a veszekedés. Erdei Zsolt kendőzetlen őszinteséggel mesélt a nagyfiával, Viktorral való kapcsolatáról és a szülőséggel járó kihívásokról.

Erdei Zsolt
A bokszoló minden támogatja gyermekeit Fotó: Tumbász Hédi

„Nem csupán feszegeti a határait, sokszor túl is lépi”

Az utóbbi években sorra léptek színre a kamasz rapsztárok, és most a bokszfenomén fia, Viktor is megpróbálja letenni a névjegyét.

A nagyfiú, Viktor épp most készül rapzenész pályára, nemrégiben készítette el a saját dalát, aminek ő írta a szövegét.

„Klipet is forgatott, ami nemsokára felkerül minden zenei platformra. Akik értenek hozzák, azt mondják, hogy nagyon tehetséges, és még bármi kisülhet a próbálkozásából.”

Mindig igyekeztem, hogy a gyerekeimnek boldog, felhőtlen és élménydús gyerekkoruk legyen.

„Viktor esetében próbálkoztunk dzsúdóval, kézilabdával, futballal, ökölvívással és dobolással is, mire elértünk a rapzenéig. Angolul szintén kiválóan rappel, szinte tökéletesen hozza a brooklyni dialektust. Én elfogult vagyok, nekem tetszik, de ez nem biztos, hogy mérvadó. Amúgy is le vagyok ragadva Szécsi Pálnál mondta viccelődve a bokszoló, aki bár büszke a fiára, Viktor rengeteg borsot tör az édesapja orra alá.

Büszke vagyok a fiamra, még ha meg is gyűlik vele a bajom nap mint nap, és extrém sok nehézségem van vele. Jártunk közösen családterápiára, aminek köszönhetően rendbe jött a kapcsolatunk, de még mindig sokszor kritizálom, ő pedig természetesen nem hagyja magát.

Az a baj, hogy ő nem csupán feszegeti a határait, sokszor túl is lépi. Tisztában vagyok vele, hogy milyen nehéz életszakaszban van, mellette állok, támogatom mindenben, azt hiszem, ez az édesapák dolga. Szülőként azonban piszok nehéz elviselni egy az útját kereső fiatal szélsőségeit. Ettől függetlenül nagyon kiegyensúlyozott, szeretetteljes apa-fia kapcsolatunk van. Látom, hogy még benne van a gyerek, csak Viktor már nem akar gyerek lenni. Ő most egy menő felnőtt, legalábbis annak gondolja magát” mesélte Madár a Star magazinnak.

Erdei Zsolt
Erdeinek nem volt lehetősége megélni a tinikorát Fotó: Szabó Miklós

„Hideg zuhanyként ért, amikor Viktor kamaszkorba lépett”

Mivel a félnehéz- és cirkálósúlyú profi bokszolónak nem igazán jutott kamaszkor, így a fiával, Viktorral most közösen ismeri meg a tinédzserkorral járó küzdelmeket.

Számomra talán azért is furcsa a jelenség, mert nekem nem volt lehetőségem megélni a tinikoromat.

„Tőlem a kamaszkoromat teljesen elvette a sport. Valóságos hideg zuhanyként ért, amikor a fiam serdülőkorba lépett, és elkezdett ennek megfelelően viselkedni. De nincs baj, megtanuljuk együtt ezt is, hiszen a gyerekek rengeteg mindenre tanítanak bennünket, felnőtteket” mondta Erdei.





 





Ezeket olvastad már?
Tiszta vizet öntött a pohárba Schobert Lara: ez a helyzet a lagzival

Tiszta vizet öntött a pohárba Schobert Lara: ez a helyzet a lagzival

Kulcsár Edina ezt soha nem felejti el: a kis Nináról van szó

Kulcsár Edina ezt soha nem felejti el: a kis Nináról van szó

Van rajta bugyi? Elizabeth Hurley végre melltartó nélkül táncol

Van rajta bugyi? Elizabeth Hurley végre melltartó nélkül táncol

Házasság első látásra: szédítő videót tett ki Bogi, egyből beszóltak neki

Házasság első látásra: szédítő videót tett ki Bogi, egyből beszóltak neki

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás