„Megállt bennem az ütő” – Bírósághoz fordult zaklatója miatt az Operettszínház művésze





Évek óta megkeseríti az Operettszínház sztárjának életét egy rajongója. Peller Károly a bíróságig ment, hogy megszabaduljon a nőtől, aki elvette a nyugalmát.



Megosztás
Szerző: N.V.N.
Létrehozva: 2024.03.03.
zaklatási ügy félelem bíróság

A Budapesti Operettszínház művésze, Peller Károly évek óta kénytelen együtt élni azzal, hogy zaklatják. A Hajnalka nevű hölgy eleinte csak szerelmes levelekkel zaklatta, és miután a színész elutasította, durvább módszerhez folyamodott.

Peller Károly
Peller Károly távoltartást kért zaklatójára. (Fotó: BUS CSABA)

Peller Károly: „Hosszú időre elvette a nyugalmamat”

A művész bírósághoz fordult, remélve, hogy megszabadul attól a nőtől, aki nemcsak a nyugalmát vette el, hanem az idegeit is felőrölte. Peller Károly férfiasan beismerte, bizony előfordult, hogy eluralkodott rajta a félelem.

Az futott át az agyamon, hogy mennyi olyan sztorit hallani, amikor a női rajongó annyira felháborodott azon, hogy az idolja mással randizott, hogy megölte.

Számtalan ilyen esetet ismerünk. Az emberben lepereg a legsötétebb forgatókönyv is. Ez a zaklatási ügy hosszú időre elvette a nyugalmamat” – mondta a színész, akinek egy idő után a hölgy már a környezetét is elkezdte inzultálni.

A színpadi partnereimet is zaklatni kezdte idővel azzal, hogyan mernek velem csókolózni.

Az otthonom közelében lévő postára is eljár. Ott azt mondta, hogy nem akar otthon üldögélő színészfeleség lenni, és megnézné, van-e ott valami állás a számára. A szomszédaimat meg szokta hívni az előadásaimra. És akkor az internetes zaklatásáról nem is beszéltem. A napi ötven e-mail, amit kapok tőle, sem tesz hozzá túl sokat a napjaimhoz” – árulta el Peller Károly.

Peller Károly
Az Operettszínház művésze hónapokig élt rettegésben (Fotó: BUS CSABA)

Zaklatója még a kertjébe is bemászott

A színész tehetetlenségében bírósághoz fordult, és előrelépés is történt az ügyben.

Elvittem az ügyet bíróságra, bízva abban, hogy precedenst teremtünk vele.

„Híres emberként nehéz ezt kezelni, hiszen amikor inzultál bennünket valaki, és megvédjük magunkat, még mi kerülünk bajba. A tehetetlenség pedig felőröl. Távoltartást tudtam kérni, de azt pár havonta frissíteni kell” – fűzte hozzá, majd a Sorry! magazinnak adott interjúban azt is kifejtette, mit gondol, miért nem reagál hevesen a társadalom, amikor megfordulnak a szerepek, és nők zaklatnak férfiakat.

Száz év alatt óriásit változott a világ. A férfiak anno kifogták a nők hintójából a lovakat, a cipőjükből ittak. Aztán a XX. század közepén valami megváltozott. Beatles-jelenségnek szoktam hívni, mert szerintem a helyzet az együttes felbukkanásával változott meg. A nők akkor kezdtek el rajongani, mára pedig teljesen természetessé vált, hogy a nők rajonganak elsősorban. Ha csak a színházat nézzük: színházjegyet többnyire nők vásárolnak. Szóval szerintem a Beatles hozta fordulattal a férfihírességek kerültek célpontba, és én is ennek ittam meg a levét. Az ember sokszor nevet rajta, pedig ijesztő.” 

Amikor ez a nő bemászott a kertembe, ott állt a sötétben, akkor azért megállt bennem az ütő.

„Utána még hónapokig felkaptam a fejem. Amikor folyamatos zaklatásnak van kitéve, a férfilélek is nagyon hamar elfárad – fejtette ki véleményét Peller Károly.





 





Ezeket olvastad már?
Instagram kontra valóság: Salma Hayek fotósorozatán szakadunk

Instagram kontra valóság: Salma Hayek fotósorozatán szakadunk

„20 éves, párductestű fruska!” – az 50 éves Ullmann Mónika falatnyi bikiniben villantotta meg tökéletes testét

„20 éves, párductestű fruska!” – az 50 éves Ullmann Mónika falatnyi bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Marics Peti és Binhky reagált a megcsalási botrányra

Marics Peti és Binhky reagált a megcsalási botrányra

„Ha komolyan gondolta, ez tragédia” – Csonka András szemtanúja volt a Szabadság hídon történt öngyilkossági kísérletnek

„Ha komolyan gondolta, ez tragédia” – Csonka András szemtanúja volt a Szabadság hídon történt öngyilkossági kísérletnek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás