RETRO RÁDIÓ

Visszatért! A rendőrségi feljelentés sem állította meg Peller Károly zaklatóját





A színész továbbra sem nyugodhat meg, pedig már minden elképzelhetőt megtett, hogy távol tartsa a nőt, de semmi sem használ.



Megosztás
Szerző: metropol
Létrehozva: 2021.07.14.
A nap drámája

Továbbra se nyugszik Peller Károly zaklatója. Az énekes-színészt hosszú évek óta követi egy Hajnalka nevű nő, aki már mániákusan lesi a művész minden lépését.

Károly kálváriája az egyik fellépése után kezdődött évekkel ezelőtt, amikor a nő egy tortát hozott neki a születésnapjára, amit kettesben akart vele elfogyasztani az öltözőjében. A színész ezt megtagadta, ugyanis már akkor látta, hogy a rajongójával komoly gondok vannak. Hajnalka több fórumon is zaklatta a sztárt az elmúlt években, korábban volt, hogy az otthona előtt, a sötétben várt rá. Károly ekkor a rendőrség segítségét kérte és kamerákkal szereltette fel az otthonát, ám úgy tűnik, a nőt ez sem állíthatja meg.

Újra zaklatja

Azóta nem tudok róla, hogy járt volna nálam, de még mindig nem állt le. E-mailekkel szokta bombázni a cégemet, illetve az összes olyan helyen, ahol fellépek hagy valamilyen üzenetet a szervezőknek – válaszolta a Metropolnak Károly, aki még mindig nem tudott megszabadulni az őrült rajongójától.

– A kapu előtt azért valószínűleg megfordult, mert utalt rá az egyik üzenetben. Az egyik kollégámnak olyat írt, hogy Karcsi megint éjjel kettőkor ért haza – mesélte a Metropolnak a színész.

Megviseli lelkileg

A zaklatás után a sztár próbált megnyugodni, de azóta se érzi magát teljesen biztonságban Hajnalkától.

Ezek után majdnem egy hónapig folyamatosan azt hittem minden ágreccsenésre, hogy valaki áll a teraszon. Mindig megvan bennem az a pillanat, amikor este 11 felé mentem haza a fellépésemről és valaki egyszer csak rám köszönt a sötét kertből. Őszintén szólva elég sok káromkodás mellett megkérdeztem, hogy ő mégis ki a fene?! A rendőrség bevonása valamennyit segített ezen az érzésen, illetve a kamerák. Ott azonnal látom, ha valaki belép a kertbe. Azóta nem láttam, de az üzenetekből jól látható, hogy nem nyugszik.

Más klíma

Arra, hogy miért kezdett el pont engem zaklatni mindig csak annyit mondok viccesen; azért mert az ő bolygóján teljesen más a klíma. Nem nagyon lehet belelátni ezeknek az embereknek a fejébe. Szerencsére ennyire durván más sose zaklatott, talán egy volt még, aki gyereket akart tőlem és meztelen képeket küldött magáról. Nyilván ha az ember közszereplő, vagy színész, akkor tudomásul „kell” vennie, hogy vannak, akik a szerepeikkel azonosítják. Sokszor látnak és sok mindent tudnak rólad, ezért gyakran azt is hiszik, hogy ismernek. Az ő fejükben gyakran úgy tisztázódik ez, hogy barátok vagyunk, így olyan dolgokat engednek meg maguknak, amit egyébként a kapcsolatunk nem is engedne meg.





Ezeket olvastad már?
Első gyermekét várja a Next Top Model Hungary sztárja – fotó!

Első gyermekét várja a Next Top Model Hungary sztárja – fotó!

Ez a véleményük a Delta digitális műsorvezetőjéről a hús-vér kollégáinak

Ez a véleményük a Delta digitális műsorvezetőjéről a hús-vér kollégáinak

Metzker Viki mellbimbója utat tör magának

Metzker Viki mellbimbója utat tör magának

Lékai-Kiss Ramóna sosem volt még ilyen szexi: aprócska, párducmintás bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Lékai-Kiss Ramóna sosem volt még ilyen szexi: aprócska, párducmintás bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás