B. Tóth László sztrókja óta jobban odafigyel magára





2020-ban kapott sztrókot a rádiós műsorvezető és lemezlovas. B. Tóth László azóta jobban odafigyel magára, mint mondja, felépülésében húsz évvel fiatalabb párjának nagy szerepe van, akivel már hét éve él boldogan.



Megosztás
Szerző: N.V.N.
Létrehozva: 2024.03.09.
B. Tóth László felépülés sztrók szerelem

Idén hetvenhetedik életévébe lép a legendás rádiós műsorvezető és lemezlovas. Ennek ellenére B. Tóth Lászlót nem foglalkoztatja az idő múlása, ugyanis boldog: dolgozik, teniszezik és szerelmével éli az életét, amiért rendkívül hálás a sorsnak.

B. Tóth László
B. Tóth László örök fiatalságát párjának tulajdonítja (Fotó: Bánkúti Sándor)

B. Tóth László szerelme húsz évvel fiatalabb a rádiósnál

A Poptarisznya műsorvezetője 2020-ban kapott sztrókot, de szerencsésen felépült. Úgy gondolja, ebben húsz évvel fiatalabb párjának is nagy szerepe van, Juditnak tulajdonítja örök fiatalságát is.

Idén a duplahetesek érájába érkezem, ám valahogy soha nem foglalkoztatott a korom. Úgy vagyok vele, tart ameddig tart az élet, igyekszem kiélvezni minden pillanatát. Bőségesen el vagyok látva feladatokkal, ezek a dolgok visznek előre már sok-sok esztendeje. Talán ez a titok, talán a szerelmem jelenléte. Judit húsz évvel fiatalabb nálam, de véleményem szerint a kor nem számít, amikor olyan elsöprő érzelmek kerülnek terítékre, mint a mi életünkben. Véleményem szerint idősödő férfit nem enged megöregedni egy fiatal feleség."

Gyakorlatilag a 2020-as sztrókomból is ő mentett meg. Emlékszem, amikor ő már sejtette, hogy valami nincs rendben, én még teniszezni szerettem volna menni. 

„Hála neki, már a kezdet kezdetén el tudtak látni az orvosok” – a műsorvezető, aki a sztrókját követően jobban odafigyel magára.

Miután az Amerikai úti kórházba bekerültem, kettő nap után el is jöhettem, ez csak is Juditnak köszönhető. Azóta még jobban törekszem arra, hogy fitt maradjak, de nem szeretnék fiatalabbnak látszani, épp ezért a hajamat sem festetem. Elfogadtam, hogy elmúlt a fiatalságom, de nincs hiányérzetem, jól éreztem magam. Egy dolgot kérek csak mindenkitől: ne hívjanak bácsinak” – árulta el a rádiós.

B. Tóth László
Májusban tölti a 77. életévét (Fotó: Máté Krisztián)

„Hetedik éve élünk szerelemben és végtelen boldogságban”

Első felesége, Éva több mint negyven éven át volt a párja, tőle született Sarolta lánya. Ám amikor a dj egy ponton érezte, valami nincs rendben a kapcsolatában, inkább elvált. Ezt követően mélyült csak el igazán a szerelme Judittal, a jelenlegi párjával.

Fáradságnak mindig nyögés a vége, és a volt feleségemmel ennek mentünk elébe a válással. Még mindig sokkal könnyebb felépíteni valami újat, amitől más lesz a világnézeted, az életed és a hangulatod."

Még nem váltunk el, amikor megismerkedtem Judittal, a második feleségemmel. 

„Juditék szalagavató bálján játszottam és kértem, hogy valaki kísérjen föl az emeletre, átvenni a fizetségem. Ő ment előttem a lépcsőn, én pedig csak néztem, hogy milyen jó ez a csaj. Sokáig nem történt semmi sem, de nem tudtunk parancsolni a szívünknek. Most már a hetedik éve élünk szerelemben és végtelen boldogságban” – mondta a Sorry! magazinnak adott interjúban B. Tóth László, aki fiatalon rengeteg rendezvényen zenélt, így a lányok oda, meg vissza voltak érte, ám ő tartotta magát az elveihez.

Mindig utáltam, ha hajtottak rám a csajok. Szerettem én elcsábítani őket. Mikor még a Tinódi utcában laktunk, kimentem az erkélyre és nyolc csaj sikoltozott az ablakunk alatt. Volt, hogy valósággal menekülnöm kellett a lányok elől. Sosem volt ideálom, inkább azt bírtam, amikor egyben volt a csaj. Sok minden kell ahhoz, hogy működjék az a bizonyos kémia” – emlékezett vissza a rádiós. 

 





 





Ezeket olvastad már?
Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás