A Next Top Model Hungary versenyzője döntést hozott: Az volt a taktikám, hogy nem fogom elolvasni a kommenteket





Tudatosan próbálja elzárni magát a kommentektől Mészáros Lili. A Next Top Model Hungary esélyes versenyzőjének még szoknia kell, hogy a tévében látja magát.



Megosztás
Szerző: mkb
Létrehozva: 2024.03.28.
Next Top Model Hungary komment modell

Izgalmakkal és drámai pillanatokkal folytatódott a Next Top Model Hungary. A vasárnapi adásból két lány, Polgári Léda és Keveházi Lili is kiesett, ám van, akinek stabilan kiemelkedő a teljesítménye. Ilyen Mészáros Lili is. Az első adás legjobbjának választott versenyző a Metropolnak most elárulta, alapvetően fiús lány, a modellkedés az, amiben megéli a nőiességét.

mészáros lili next top model hungary
Mészáros Lili és a Next Top Model Hungary többi versenyzője vasárnap Tenerife festői táján mutatja meg rátermettségét. (Fotó: Akos Perity/TV2)

Mészáros Lili fontos elhatározásra jutott

Követem a tévében az adásokat, az elsőt együtt néztük a lányokkal, a másodikat most a barátaimmal néztem. Még barátkozom vele, hogy így lássam magamat, most válik valósággá az egész. Alapvetően elégedett vagyok, jó visszajelzéseket is kapok” – kezdett bele Lili a Metropolnak nyilatkozva. „A forgatás alatt voltak nehéz pillanatok, de fel voltam készülve erre.”

Most pedig, hogy tévébe került a műsor, az volt a taktikám, hogy nem fogom elolvasni a kommenteket és megkértem a barátaimat is, hogy ne küldjenek nekem semmit. Persze, azért így is eljutnak hozzám kommentek, de amikor csak valami trágárságot mondanak a műsorra, azt nem veszem komolyan, egyébként egyelőre úgy látom, hogy az én személyemet pozitívan ítélik meg

– szögezte le Lili, aki a bemutatkozásában elárulta: taekwondózik és biomérnöknek tanul!

„A műsor után szeretnék külföldre utazni”

A modellkedésen kívül elég fiús dolgokat szeretek, a taekwondo és a biomérnök szak is jellemzően fiús. De pont emellett a modellkedés az, ami egyensúlyban tartja ezt, ezért nem szeretném még elengedni. Pedig sokak szerint 26 évesen kezdek kiöregedni, de nem hagyok fel vele. A műsor után szeretnék külföldre utazni, ottani ügynökségekkel, nagy divatházakkal dolgozni” – árulta el Lili, majd hozzátette: „Ahogy a műsorban is látszik, a feladatokon kívül szinte mindig teljesen smink nélkül vagyok, sokszor viselek bő, sportos ruhákat. Ez a hétköznapokra is jellemző, a legtöbbször így öltözöm, de van, hogy olyan hangulatban ébredek, hogy úgy kirittyentem magam egy átlagos programra, mintha egy divathéten lennék. Most már a sminknélküliség sem zavar. Pedig korábban problémás volt a bőröm, ébredés után azonnal kentem is ki magam, hogy elfedjem a bőrhibákat, a smink számomra tényleg egy maszk volt – idézte fel Lili, akinek az utóbbi időben sokat fejlődött az önbizalma, amiben a műsor is segítette.

A Next Top Model Hungary versenyzői ezen a héten Tenerifére utaznak, itt kell felvonulniuk a négytagú szakmai zsűri előtt és a profi képek is a festői tájon készülnek.

 





 





Ezeket olvastad már?
Tündéri hobbi: Radics Gigi elárulta, mit szeretnek legjobban a kislányával közösen csinálni

Tündéri hobbi: Radics Gigi elárulta, mit szeretnek legjobban a kislányával közösen csinálni

Komoly, ami kiderült! Ezért nem tud aludni éjszakánként a magyar színésznő

Komoly, ami kiderült! Ezért nem tud aludni éjszakánként a magyar színésznő

„Meghalt” – Tóth Andi zokogásban tört ki a tragikus hír hallatán

„Meghalt” – Tóth Andi zokogásban tört ki a tragikus hír hallatán

Azt beszélik, ő lehet III. Károly király utódjának legfőbb tanácsadója

Azt beszélik, ő lehet III. Károly király utódjának legfőbb tanácsadója

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás