Ez lenne a valódi indok? Ezért nyílt meg a műtétjével kapcsolatban III. Károly egy bennfentes szerint





A brit uralkodót jóindulatú prosztata-megnagyobbodás miatt operálták meg a közelmúltban: meglepően nyíltan kezelte ezt az információt a nyilvánosság előtt.



Megosztás
Szerző: H. A.
Létrehozva: 2024.02.05.
Károly Károly király királyi család műtét

Január 17-én érkezett a hír a Buckingham-palotából, hogy jóindulatú prosztata-megnagyobbodás miatt műteni kell a brit királyt, III. Károlyt. A bejelentés ugyanazon a napon történt meg, amikor a nyilvánosság elé tárták, hogy a walesi hercegné, Katalin, kórházba került. A trónörökös Vilmos herceg felesége tervezett hasi műtéten esett át, bár azt azóta sem fedték fel, pontosan miért volt szükség erre a beavatkozásra. A királyi család tagjai általában nem osztják meg a néppel az egészségügyi problémáikat, ám Károly állítólag kifejezetten ragaszkodott hozzá, hogy a közleményben tudassák, milyen probléma miatt kell megműteni. Ezzel kapcsolatban egy bennfentes a palotából nemrég megosztotta, szerinte milyen okból döntött így az uralkodó.

Károly király
III. Károly / Fotó: AFP

Ésszerű volt nyíltabbnak lennie ezzel kapcsolatban, máskülönben az emberek a legrosszabbra gondoltak volna

– jelentette ki a bennfentes. 

A téma kapcsán a királyi szerző, Robert Hardman is megszólalt, aki rámutatott arra, hogy változnak az idők, ehhez pedig a királyi család tagjai is alkalmazkodnak.

Mind a hercegné, mind a király esetében ez a nagyon személyes, nagyon kényes ügyek kezelését mutatja, amellyel a múltban nem találkoztál volna. A válasz sokkal óvatosabban lett volna megfogalmazva. Ez azt mutatja, hogy alkalmazkodnak az időkhöz

– jelentette ki Hardman.

Károly király a hírek szerint amiatt is ragaszkodott a diagnózisa feltárásához, mivel ezzel akarta felhívni a figyelmet a rendszeres vizsgálatok fontosságára. A bejelentést követően egyébként mintegy 1000 százalékkal megnőtt a prosztata-megnagyobbodásra vonatkozó keresések száma az Egyesült Királyság Nemzeti Egészségügyi Szolgálatának honlapján – írja a Daily Express.

 





 





Ezeket olvastad már?
Felgyújtották Tilli Mariannt

Felgyújtották Tilli Mariannt

Megszakad a szív: így ünnepelte Nótár Mary az anyák napját

Megszakad a szív: így ünnepelte Nótár Mary az anyák napját

Elképesztő, mire képes Csuti a kislányáért!

Elképesztő, mire képes Csuti a kislányáért!

Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás