Házassági nehézségeiről vallott Pierce Brosnan





Keelyvel három évtizede nemcsak házasok, de töretlenül boldogok is. Gondjuk-bajuk akad, ám egymás támogatása mindig összetartotta őket – és tartja ma is.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.02.25.
Keely magánélet pierce brosnan feleség

Igazi álompárnak számít az egykori James Bond és újságíró felesége. Keely Shaye-jel 2001-ben esküdtek egymásnak örök hűséget, amely a szerelmükkel együtt erősödött az évek során. Ez csak keveseknek és ritkán adatik meg.

„Szívből szeretjük egymást, de a mi házasságunk sem volt mindig mentes a nehézségektől” – vallotta be Pierce Brosnan a Hello!-nak. „Ám egymás feltétel nélküli támogatása ezeken keresztül tart össze minket.”

HOT FELTÖLTÉS PIERCE BROSNAN
Brosnan és második felesége feltétel nélkül szereti egymást (Fotó: Starmax /  Northfoto)

„Keelyvel sok rosszat éltünk át”

Kevesen sejtik, hogy a világsztárt mennyi fájdalom és gyász keserítette. Amikor 1994-ben először találkozott a csinos Keelyvel egy mexikói partin, már özvegy volt és háromgyermekes apa. A magánéletébe igazi áldásként robbant be Keely, aki őszinte szerelmével nemcsak kárpótolta őt a temérdek keserűségért, de még az esküvőjük előtt megajándékozta két remek fiúval is: Dylan Thomas ma zenész, az öccse, Paris Beckett divatmodell.

Keelyvel sok rosszat éltünk át, ahogyan mások is

– nyilatkozta a sztár a Fox Newsnak, miközben a legújabb akcióthrillerét, a Fast Charlie-t reklámozta. „Viszont, hogy valaki veled együtt nő fel és öregszik meg, az már spirituális utazás! Izgalmas látni, miként változik a másik külseje, legyen szó ritkuló-őszülő hajról vagy többszörösére nőtt derék- és csípőméretről. Csak a szeretet ugyanaz a szívünkben, és ez mindent felülír!”

Tiszta Hawaii!

Brosnan négyszer alakította a 007-es szerepét, és bár 2002-ben búcsút vett tőle, azóta is elhalmozzák jó szerepekkel. Számára a család éppolyan fontos, mint a karrier. Az első neje halála után évekig gyászolt, ám a második felesége kirángatta a mélypontról. Harminc éve boldogok, és bár Keelyt időnként előveszi a bulvár az állandó súlyproblémái miatt, Pierce pont úgy bolondul érte, mint amikor az asszony karcsú volt.

„Úgy szeretem Keeleyt, ahogy van” – jelentette ki a Hello!-nak Bros­nan. „Feleségként engedi, hogy menjek, és csináljam azt, amit férfiként, színészként csinálok. Újságíróként önálló alkotóművész, nőként szerető anyja a fiainknak. Bármi bajunk van egymással, leülünk és megbeszéljük. Kéz a kézben vészeljük át a viharokat, vagy örülünk a napsütésnek. A hawaii otthonunkban együtt tartjuk az ünnepeket, a gyerekek, az unokák, a barátok velünk tartanak. Nagyon egyszerű életet élünk. Most, az új évben is reménykedünk a jóban, kedvesek leszünk másokhoz, és szeretni fogjuk egymást – ez a legjobb állásfoglalás!”

Mozaikcsalád

Brosnan első felesége Cassandra Harris, ausztrál színésznő volt, 1980-tól éltek együtt az asszony petefészekrák okozta 1991-es haláláig. Egy fiuk született, Sean, majd az édesapjuk halálakor Pierce örökbe fogadta Cassandra két gyerekét is a nő első házasságából. Christopher 51 éves, a húga, Charlotte 41 évesen ugyanúgy petefészekrákban halt meg, mint az édesanyja. A színész első két unokája Charlotte-tól van, Sean hét éve lepte meg a harmadikkal, tizennégy hónapja pedig a negyedikkel.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás