Ez igen! 50 milliós luxusautót kapott ajándékba Bódi Csabi

A zenészt a családja lepte meg az álomautóval, aminek – érthetően – elképesztő módon megörült. A kocsin egyelőre ideiglenes rendszám van, de mától biztosan ezzel furikázik a Bódi fiú.Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2024.02.23.
Bódi Csabi BMW luxusautó feleség

Nagy az öröm a Bódi családban, Margó és Guszti fia, Csabi ugyanis egy olyan ajándékot kapott a famíliájától, amire biztosan egész életében emlékezni fog. A meglepetés egy hófehér BMW g70-es volt. Az az autó, amire a muzsikus már régóta fente a fogát, mégsem vette meg magának.

bódi csabi
Bódi Csabi és felesége, Gina, boldog házasságban élnek Fotó: Szabolcs László

Nagyvonalúság

Nagy napra virradt Bódi Csabi, akit a családtagjai arra kértek, hogy vegyen fel egy szemellenzőt, és vakon kíséreljen meg eljutni a háza ajtajától a garázsukig. Csabi csak annyit tudott, hogy valami meglepetés készül, annak mértékével azonban nem lehetett tisztában…

A zenészt a felesége karolta át és kísérte az úton, majd egy pár másodperc várakozás után levehette a szemfedőt és megfordulhatott. A meglepettségtől tátva maradt a szája: egy hófehér luxusautó parkolt a garázsbeállóban, aminek a kulcsát a gyermekei nyomták a kezébe.

Bódi Csabi
Bódi Csabi ebben a csinos szemtakaróban várta a meglepetést Fotó: TikTok

Nem vette meg magának

Bódi Csabi a sírás határán rebegte a telefonja kamerájába, hogy nagyon régóta vágyott már egy ilyen kocsira, de eddig nem vette meg magának… Az elmaradt vásárlás oka lehet, hogy ez a típusú luxusautó piaci ára 50 millió forint körül mozog, ez az értékhatár pedig már képes egy vastag pénztárcájú vásárlót is megfontolásra késztetni.

Bódi Csabi
Ezt a gyönyörű autót kapta ajándékba Bódi Csabi Fotó: TikTok

A zenész a TikTok-oldalán osztotta meg a közönségével a boldogságát, ahova rajongók tucatjai kommenteltek jókívánságokat.

A járgányt egyébként Valentin-napra kapta a zenész, és bár egyelőre ideiglenes rendszám van rajta, mostantól kezdve mindenhova ezzel megy.

 

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás