Csisztu Zsuzsa: „Ki nem hagynám ezeket a pillanatokat”





A műsorvezető hihetetlenül intenzív életet él és számtalan dolgot csinál. Csisztu Zsuzsa most elárulta, miben találja meg az igazi boldogságot.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.02.07.
Csisztu Zsuzsa munka család

Tévézik, rádiózik, sportdiplomataként utazik szerte a világban. Egyáltalán nem unalmasak Csisztu Zsuzsa mindennapjai, bármelyik pillanat lehetne számára a legszebb, főleg, hogy a sport mindig is a szenvedélye volt, és meghatározza a személyiségét is.

Csisztu Zsuzsa
Csisztu Zsuzsa számára a rengeteg szerepe közül az anyaság az első Fotó: Végh István

Tulajdonképpen sportolókat nézek, figyelek, mint újságíró, meg követem a dolgokat. Azt szoktam mondani, hogy igazán mélyen a sportban tanulhat az ember önmagáról, például alapvetően a munkamorált, hogy mit tart fontosnak” – mondta a műsorvezető, aki maximalizmussal végzi a munkáját. Ezért azt hihetnénk, hogy egy jól sikerült adás, vagy sikeres tárgyalás az, ami megadja neki a boldogságot, de nem feledkezhetünk meg arról, hogy a munka nem minden:

Amikor rákérdeznek, hogy a sokféle feladatkör meg titulus közül mi vagyok én, akkor mindig azt mondom, hogy egyértelműen anya vagyok és feleség.

Utána jön az összes többi. De ettől én még persze szerethetem a hivatásomat, a dolgok nem zárják ki egymást, de van egy nagyon fontos prioritás” – árulta el az édesanya.

Így működik Csisztu Zsuzsa családja

Éppen ezért a munka soha nem állhat a család előtt, aminek működtetéséhez persze férje, dr. Ketskés Norbert is kell.

A szülői szerepvállalásban Norbi hihetetlenül aktívan és abszolút nélkülözhetetlenül, óriási súllyal vesz részt” – erősíti meg Zsuzsa.
Mindent megoldanak, négy különböző életet hangolnak össze, még akkor is, ha ez olykor nem olyan egyszerű. Van azonban egy napi rutinjuk, ami az újságírónak mindennél többet jelent a világon.

Reggel elkészítem mindenkinek a reggelijét, az uzsonnáját.

Én élvezem, hogy a kisebbik gyerekem, aki természetesen már mindent tud önállóan, reggel azért még igényli, hogy akkor egy kicsit öltöztessem itt, foglalkozzak vele egy kicsit többet” – mesélte nevetve Csisztu Zsuzsa, majd hozzátette:

Nekem ez egy töltekezés, egy muníció az adott napra, tehát ki nem hagynám ezeket a pillanatokat.”

Aki azt mondja nekem, hogy ez nem a legcsodálatosabb része a napnak, az vagy nem mond igazat, vagy valami alapvető dologból marad ki.





 





Ezeket olvastad már?
Felgyújtották Tilli Mariannt

Felgyújtották Tilli Mariannt

Megszakad a szív: így ünnepelte Nótár Mary az anyák napját

Megszakad a szív: így ünnepelte Nótár Mary az anyák napját

Elképesztő, mire képes Csuti a kislányáért!

Elképesztő, mire képes Csuti a kislányáért!

Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás