„Hála ennek a kapcsolatnak...” – Szabó Zsófi őszintén vallott az érzéseiről





Szabó Zsófi az Instagram-oldalán válaszolt kérdésekre, többek között arra is, ami szerinte a legfontosabb.



Megosztás
Szerző: Natasha
Létrehozva: 2024.01.14.
Módosítva: 2024.01.14.
Szabó Zsófi anyaság szeretet vallomás

Szabó Zsófi számára a 2017-es év egy igazán sorsfordító esztendő volt, hiszen megszületett a kisfia, Mendel. A műsorvezető élete akkor teljesen átértékelődött, immáron nem a karrier volt fontos, hanem az, hogy anyaként a legjobb lehessen. Éppen ezért nem sokkal fia születése után úgy döntött, nem fogja őt szerepeltetni a közösségi médiában, még akkor sem, ha büszkeségből mindenkinek mutogatná a gyermekét.

Szabó Zsófi.2023.08.16Hot Beauty plasztika (5)
Szabó Zsófi elárulta, számára mi a legfontosabb (Fotó: Hot! magazin)

„Szerinted mi a legszebb dolog az anyaságban?”

A fenti kérdést Szabó Zsófi az Instagram-oldalán kapta meg az egyik követőjétől, és úgy döntött, hosszabb választ ad rá. Már csak azért is, mert szerinte az anyaság kérdésköre a legfontosabb dolog, amiről beszélhetne, hiszen Mendel érkezése mindent megváltoztatott az életében.

„Ez a kérdés volt számomra a legfontosabb. A többi szinte eltörpül mellette. Pontosan úgy, ahogy a való életben is. Minden másodlagos, és minden elé helyezem azt, hogy én édesanya vagyok. Amikor úgy döntöttem, hogy ti ebből nem fogtok látni semmit, csak és kizárólag a fiam védelmét tartottam szem előtt. Vállalva, hogy pont azt nem mutatom, ami a legértékesebb számomra” – kezdte posztjában Zsófi, aki elárulta, régebben a versenyszellem hajtotta, mindenben ő akart lenni a legjobb. Mára azonban beéri azzal, hogy kisfia számára ő a legelső.

Mindig is egy sikerorientált ember voltam, úgy nőttem fel, hogy mindenben a legjobb akartam lenni. Most, hogy anya vagyok, be kell hogy valljam, már semmiben sem akarok a legjobb lenni. Mert a fiam szemében én vagyok a legjobb anyuka, és úgy érzem, megérkeztem

– tette hozzá a műsorvezető, aki ennek köszönhetően saját magával is megbékélt.

„Teljesen rendben vagyok magammal, hála ennek a kapcsolatnak. Szeretni valakit jobban, mint ahogy valaha gondoltam, hogy lehetséges. A feltétel nélküli szeretet az élet igazi értelme. A nagybetűs feladat, ami mindennap, minden egyes percben rám vár, és jobban élvezem, mint valaha bármit. Tudom, kicsit érzelgős lett ez a válasz, de órákig tudnám fogalmazni. Leírni a leírhatatlant” – zárta gondolatait Zsófi.





 





Ezeket olvastad már?
Szandi elárulta évtizedek óta tartó házassága titkát: Sosem hinnéd, mi az

Szandi elárulta évtizedek óta tartó házassága titkát: Sosem hinnéd, mi az

Házasság első látásra: már az első részben megjósolta a szakértő a műsor végét?

Házasság első látásra: már az első részben megjósolta a szakértő a műsor végét?

Mentő rohant a helyszínre: Britney Spears megint összeomlott

Mentő rohant a helyszínre: Britney Spears megint összeomlott

Félmeztelen fotón mutatta meg gömbölyödő pocakját Shane Tusup terhes menyasszonya

Félmeztelen fotón mutatta meg gömbölyödő pocakját Shane Tusup terhes menyasszonya

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás