Meg kellett műteni Király Viktort, így van most a jóképű énekes





Már az éneklésre is hatással volt Király Viktor sérve.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.01.19.
Módosítva: 2024.01.19.
Király Viktor sérv műtét

Aki nézte az Ázsia Expresszt, az láthatta, hogy a csodálatos hangú énekesnek, Király Viktornak komoly nehézséget jelentett pár feladat elvégzése a bal oldali lágyéksérve miatt. A híresség eddig el tudta odázni a műtétet, de most kénytelen volt kés alá feküdni, ugyanis már az éneklésére is hatással volt a sérve.

Király Viktor / Fotó: Metropol

Király Viktor elmondta, hogy nagyjából 1 óra után már csak görnyedve tudta kiénekelni a magas hangokat a koncertjein, így kezdenie kellett valamit a sérvével. Az Origo is beszámolt róla, hogy nemrég egy magánkórházból jelentkezett be az Instagram-oldalán, és megosztotta, hogy ugyan fél, de most jött el az ideje a sérvműtétnek.

Király Viktor rajongói hosszú órákig izgulhattak kedvencükért, de kiderült, hogy az énekes szerencsére jól van, megtörtént a műtét, és saját elmondása szerint „túléli”.

Biztos, hogy nagy kő esett le nem csupán Király Viktor, hanem a rajongói szívéről is, hiszen hiába számított ez rutinműtétnek, akkor is bármi történhetett volna. De már nem kell aggódni, az énekes szépen gyógyul, a felépülése után pedig minden bizonnyal a színpadra vezeti majd az első útja, hogy ismét elkápráztassa a közönséget.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás