Nem daganat miatt műtötték Katalin hercegnét, hónapokig lábadozhat





A hercegné tervezett hasi műtéten esett át. Nem könnyű most a helyzet a királyi családban, III. Károly is kórházba került.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.01.18.
Módosítva: 2024.01.18.
katalin hercegné III. Károly király műtét kórház

Kórházba került a 42 éves Katalin hercegné. A Daily Mail szerint szerdán került be az intézménybe, mostanra pedig már túl van a beavatkozáson. 

A hercegné sikeresen átesett egy előre tervezett hasi műtéten, ami után várhatóan tíz-tizennégy napig a londoni klinikán marad, utána már otthon lábadozhat, a teljes felépülés előreláthatóan két-három hónapot is igényel. III. Károly király is kórházba került, rá prosztatakezelés vár.

Katalin hercegné várhatóan csak húsvét után tér vissza hivatalos teendőihez, férje, Vilmos herceg pedig mindvégig gondoskodik róla és közös gyermekeikről. A hírek nem számoltak be arról, hogy pontosan miért kellett megműteni a hercegnét, ám azt tudni lehet, hogy nem daganatos megbetegedés miatt került sor a beavatkozásra.

Mint azt megírtuk, Károly királyt is műteni kell, esetében jóindulatú, évente több ezer férfinál előforduló elváltozásról van szó.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás