Hoppá! Magdi anyus visszatért a képernyőre – Videó





Fodor Zsóka örömmel számolt be róla, hogy nagyon örült, mert újra Magdi anyus bőrébe bújhatott.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.01.07.
Módosítva: 2024.01.07.
fodor zsóka visszatér magdi anyus

Fodor Zsóka, az ikonikus sorozat sztárja, a Mátyás király tér házsártos, kotnyeles kedvence, Magdi anyus, aki 11 évig szinte mindig beleütötte az orrát mások dolgába. A szerethető figura és ezzel együtt a megformálója annyira belopta magát a magyar televíziónézők szívébe, hogy sorozatbeli halála után rengetegen vissza akarták kapni. Még petíciókat is írtak a producereknek, de hiába az aláírások, a karaktert örökre kiírták a filmből. De most, ha csak egy róla elnevezett dal és egy klip erejéig, de Magdi anyus feltámadt.

Magdi anyus
Fiatal zenészek dalt írtak Magdi anyusról Fotó: Sihell Music

Magdi anyus feltámadt

Fiatal zenészek dalt írtak az ikonikus Mátyás téri házsártosan is nagyon kedves figuráról. Így támadt fel Magdi anyus, Fodor Zsóka pedig szívesen bújt újra a bőrébe. A népszerű színésznő azonnal igent mondott a felkérésre, hiszen a videóklip a sorozat után Magdi anyus híres karakterét a könnyűzenei történelemkönyvbe is beírja. 

„Amikor felhívott Sihell Ferry, hogy a felfedezettjei írtak a szerepemről egy dalt és szeretnék, ha szerepelnék, egy percet sem gondolkoztam” – mesélte lapunknak Fodor Zsóka

Fiatal zenészek írták a dalt, ami külön öröm, hiszen egy teljesen más generáció, mint én, vagy mint azok is, akik nézték a sorozatot. A klipben is ugyanazt a minden lében kanál Magdi anyust alakítottam, akire a nézők emlékeznek. Nagyon élveztem a forgatást, nagy tisztelettel volt a két énekes felém, sokat nevettünk. Megtiszteltetésnek érzem, hogy rám gondoltak.

Fodor Zsóka sokat dolgozik

Fodor Zsóka nem ismer határokat, nyolcvan felett is nagyon aktív. A színésznő a nyarat is végigdolgozta, de ő ezt egyáltalán nem bánja, sőt! Örül, hogy szükség van rá, a munkájára. 

„Színésznő vagyok, szeretek nagyon dolgozni. Most fejeztem be egy új sorozatot, közben készülök az önálló estemre, ugyanakkor játszom Oszvald Marikával egy kétszemélyes darabot, közben fellépek még párszor egy másik darabban; mindezt ebben a korban! De én ezt így szeretem! S bár sokan kérdezik, hogy nem zavar-e, hogy minden korábbi főszerepem ellenére az emberek Magdi anyusként azonosítanak, a válaszom, nem! Nagyon sokat köszönhetek Magdi anyusnak!”





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás