RETRO RÁDIÓ

Pikáns videó: rajtakapták, ahogy magához nyúl Szorcsik Viki

Megdöbbentő videó került ki: Szorcsik Viki szemérmetlenül nyúl magához, a nézők szeme pedig kikerekedett.Megosztás
Szerző: sv
Létrehozva: 2023.05.05.
Szorcsik Viktória kasza tibi szerencsekerék

Szorcsik Viki nem visszafogottságáról és szemérmességéről híres. A nagyszájú lány imádja a rivaldafényt, és mindent megtesz azért, hogy szórakoztassa a közönséget és a körülötte lévőket. A feltűnő lány a Szerencsekerék vendége volt, ahol pikáns játékba kezdett.

szorcsik viki
Szorcsik Viki a FarmVIP-ben alakított nagyot – Fotó: TV2

A FarmVIP óta nem tudjuk kitörölni emlékezetünkből Szorcsik Vikit, és persze nem is lehetne, hiszen számtalan szerepet vállal a szószátyár hölgy. Nagyon sokan örültek annak, hogy összemelegedtek Csutival, hiszen számos rajongó féltette a jóképű férfit a Kulcsár Edinával való szakítása után. Tartottak attól, hogy Csuti nem tudja majd túltenni magát szerelmén (s mint a Metropol meg is írta, hogy azóta is terápiára jár a válás miatt), ezért mindenki sokat remélt attól, hogy újra rátalált a boldogság Szorcsik Viki személyében. 

Csakhamar azonban szakítás lett belőle, és egy ideig csend volt kettejük körül. A TV2 azonban nagyot robbantott, amikor Csutit és Szorcsik Vikit egy csapatba tette a Hal a tortán adásában, így egy egész hétig együtt voltak. A nézők egyből leszűrték, hogy Viki még mindig érez valamit Csuti iránt, hamarosan pedig Gáspár Virág is rámutatott arra, hogy megint nagyon összemelegedtek. Bár a rajongók nagyon várták a folytatást, végül nem jöttek újra össze. Viki azonban most a Szerencsekerék vendége volt, ahol pikáns játékba kezdett. 

Annak érdekében, hogy szerencsés legyen, mindig megvakargatta egy testrészét. Már megsimította az orrát és a fülét is, ezért keze lejjebb csúszott, így a kamerák előtt markolta meg termetes melleit. Valamennyi férfi szeme kikerekedett, Kasza Tibi pedig örömittasan kiáltott fel:

Na, ha ez nem hoz szerencsét, akkor felmondok.

Végül azonban nem hozott szerencsét: bár 50 ezer forintot pörgetett ki, helytelen betűt mondott, így a kört elbukta. 

 

Ezeket olvastad már?
Radics Gigi visszavágyik a korábbi partneréhez: „Alig várom, hogy…”

Radics Gigi visszavágyik a korábbi partneréhez: „Alig várom, hogy…”

Oszter Alexandra maga rakja rendbe néhai édesapja birtokát

Oszter Alexandra maga rakja rendbe néhai édesapja birtokát

Aurelio megmutatta kislányát: Sofia igazi kis hercegnő

Aurelio megmutatta kislányát: Sofia igazi kis hercegnő

Szörnyű időzítéssel szakított Tom Cruise

Szörnyű időzítéssel szakított Tom Cruise

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás