Tragédia a királyi családban: váratlanul elhunyt a herceg legkisebb fia

Halálának az okát egyelőre nem hozták nyilvánosságra.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2023.12.07.
gyász tragédia királyi család halál

Szörnyű tragédia történt: 51 éves korában elhunyt Konstantin herceg, Liechtenstein uralkodó hercegének, II. János Ádámnak a legkisebb fia.

gyertya, gyász,
Konstantin herceg 51 éves volt Fotó: Shutterstock

A szörnyű hírről a királyi ház adott ki közleményt. A herceg halálának az okát egyelőre nem hozták nyilvánosságra. Konstantin herceg a hetedik trónörökös volt a sorban, továbbá a Liechtenstein Group AG felügyelőbizottságának elnöke és a Liechtenstein Group Holding AG igazgatótanácsának tagja volt.

A herceg feleségét és három gyermeküket hagyta hátra. 

Konstantin herceg 1999-ben házasodott össze Marie liechtensteini hercegnővel, első gyermekük, Moritz liechtensteini herceg, Rietberg grófja 2003-ban, Georgina liechtensteini hercegnő, Rietberg grófnője 2006-ban, Benedikt herceg pedig 2008-ban látta meg a napvilágot.

Liechtenstein uralkodó hercegének, II. János Ádámnak három fia van, akik közül a legfiatalabb Konstantin volt. II. János Ádám 1989 óta uralkodik az országban, és 1967-ben házasodott össze Marie Kinsky wchinitzi és tettaui grófnővel – Konstantin herceg édesanyjával –, aki 2021-ben, 81 évesen meghalt – emlékeztet cikkében a Mirror.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás