Ördög Nóra és Nánási Pál vallomása: „Nincs mit szépíteni, elfogytunk”

Ördög Nóra és a férje őszintén beszéltek arról, milyen nehéz az év vége.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.12.21.
Módosítva: 2023.12.21.
vallomás nánási pál Ördög Nóra

Magyarország egyik legnépszerűbb sztárpárja Ördög Nóra és Nánási Pál. Nem véletlenül, hiszen úgy tűnik, hogy őket egymásnak teremtette az ég, csodálatos békességben és szeretetben nevelik a gyermekeiket, és folyamatosan érdekes közös projektekkel rukkolnak elő – sokak számára számítanak példaképnek.

Nánási Pál és Ördög Nóra / Fotó: Szabolcs László / Hot! magazin!

Ördög Nóra és Nánási Pál egyik legkedveltebb projektje az évente megjelenő karácsonyi daluk, amit különböző előadók segítségével készítenek el, és ezzel nagyon boldoggá teszik a rajongóikat. Idén viszont majdnem nem jött össze a dolog, erről vallott nemrég a két híresség, akik végül mégis elhozták nekünk a nótát.

Hosszú volt ez az év, az év vége meg különösen nehéz sok szempontból. Nincs mit szépíteni, elfogytunk. Nagyon sok ponton mondhattuk volna, hogy idén elengedjük a karácsonyi dal projektünket, mert egyszerűen nem maradt rá idő, energia. De ez a dal mégis kikívánkozott. És miközben készítettük, mintha nem vitte volna az energiáinkat, hanem épp ellenkezőleg: töltötte vissza. [...]

Szóval maga a csoda, hogy ez a dal elkészülhetett. De csodák igenis léteznek. Különösen karácsonykor. A »De jó, hogy eljöttél« c. dalt azoknak küldjük, akik elveszítették egy közeli hozzátartozójukat. A hiány ilyenkor még fájóbb. De talán az segít, ha arra gondolunk, hogy karácsonykor közelebb jönnek hozzánk a csillagok. Hosszú volt ez az év. De lassan az ünnepekre is azt tudjuk mondani: de jó, hogy eljöttél...

– olvasható a posztban.

Akit érdekel Ördög Nóráék karácsonyi dala (amiben a mesterséges intelligenciának köszönhetően még a legendás Frank Sinatra hangja is felcsendül), az itt meghallgathatja:

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás