Még egy Michelin-csillagos séfnek is lehet újat mutatni.
Ha egy Michelin-csillagos séf van a családban, nem lehet kérdés, hogy kinek a feladata a karácsonyi menü elkészítése. Rácz Jenőéknél annyival bonyolultabb a helyzet, hogy felesége, Rácz-Gyuricza Dóra is szívesen süt-főz, sőt Dóri még újat is tud mutatni a családfőnek – írja a Mindmegette, amelynek elárulták, hogyan készülnek az ünnepekre.
Szívesen kényeztetem finom falatokkal a családomat. Örömmel készítek például egy fantasztikus steaket mindenkinek, ez az én ajándékom
– mondta Jenő.
Felesége, aki Brazíliában töltötte a gyerekkorát, ottani ételeket is szokott készíteni.
Így Jenő olyan dolgokat is kóstolhat meg családi közegben, amiket eddig nem ismert, nem tapasztalt. Jó érzés, hogy bár ő Michelin-csillagos séf, mégis tudok neki újat mutatni
– fogalmazott Dóri.
Lassan két éve már, hogy megszületett a pár kislánya, Kamilla, így rá is gondolni kell a karácsonyi menü megtervezésekor. Mint a legtöbb gyerek ebben a korban, néha ő is az őrületbe kergeti szüleit az evéssel.
Vannak napok, amikor Kamilla nagyon nyitott és mindent megkóstol, máskor meg üres tésztát eszik és banánt
– árulta el az anyuka.
A szülők remélik, hogy Kamilla hajlandó lesz új dolgokat megkóstolni az ünnepi asztalnál is, ami most valószínűleg egy svédasztal lesz, hiszen külföldön, szállodában fognak karácsonyozni.
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélre