Így készülnek Rácz Jenőék a karácsonyra





Még egy Michelin-csillagos séfnek is lehet újat mutatni.



Megosztás
Szerző: Piréz
Létrehozva: 2023.12.21.
Módosítva: 2023.12.21.
Rácz JEnő Gyuricza Dóri karácsony

Ha egy Michelin-csillagos séf van a családban, nem lehet kérdés, hogy kinek a feladata a karácsonyi menü elkészítése. Rácz Jenőéknél annyival bonyolultabb a helyzet, hogy felesége, Rácz-Gyuricza Dóra is szívesen süt-főz, sőt Dóri még újat is tud mutatni a családfőnek – írja a Mindmegette, amelynek elárulták, hogyan készülnek az ünnepekre.

 

Szívesen kényeztetem finom falatokkal a családomat. Örömmel készítek például egy fantasztikus steaket mindenkinek, ez az én ajándékom

– mondta Jenő.

Felesége, aki Brazíliában töltötte a gyerekkorát, ottani ételeket is szokott készíteni

Így Jenő olyan dolgokat is kóstolhat meg családi közegben, amiket eddig nem ismert, nem tapasztalt. Jó érzés, hogy bár ő Michelin-csillagos séf, mégis tudok neki újat mutatni

– fogalmazott Dóri.

Lassan két éve már, hogy megszületett a pár kislánya, Kamilla, így rá is gondolni kell a karácsonyi menü megtervezésekor. Mint a legtöbb gyerek ebben a korban, néha ő is az őrületbe kergeti szüleit az evéssel.

Vannak napok, amikor Kamilla nagyon nyitott és mindent megkóstol, máskor meg üres tésztát eszik és banánt

– árulta el az anyuka. 

A szülők remélik, hogy Kamilla hajlandó lesz új dolgokat megkóstolni az ünnepi asztalnál is, ami most valószínűleg egy svédasztal lesz, hiszen külföldön, szállodában fognak karácsonyozni.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás