Krausz Gábor a válása után megszólalt a Mikes Annával való kapcsolatáról: „Egyértelmű, hogy a támaszom”





A sztárséf összegezte az idei évét, amiben bizony egy életre elegendő izgalom és csalódás jutott, de mesélt kislányáról és Mikes Annával való kapcsolatáról is.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2023.12.27.
Módosítva: 2023.12.27.
Krausz Gábor válás Tóth Gabi Dancing with the stars Mikes Anna

Szinte az egész ország tisztában van vele, hogy milyen pokolian nehéz éven van túl Krausz Gábor, hiszen idén nyáron bombaként robbant a hír, hogy Tóth Gabival válnak, majd kiderült, hogy az énekesnőre már rá is talált az új szerelem, közben a sztárséf pedig olyan dolgokba ugrott fejest, amiről korábban még csak álmodni sem mert volna.

Krausz Gábor most egy kicsit pihenni szeretne, hogy aztán újul erővel vágjon neki a 2024-es évnek Fotó:  Karnok Csaba

Olyan dolgok történtek, amik általában egy embernek az életében is ritkán van, és ez nekem egy éven belül összesűrűsödött. De összességében ha azt nézzük, hogy 2023. december van, akkor pozitív a mérleg

összegezte idei évét a frissen elvált Krausz Gábor a TV2 stábjának, aki azt is elárulta, hogy ennyi történés után az év végét már nyugalomban szeretné tölteni.

Hannaróza nem mindig Krausz Gábornak szurkolt 

Éppen ezért a sztárséf az ünnepi időszakot már imádott kislányával, Hannival töltötte, aki, mint kiderült, óriási rajongója volt a Dancing with the Starsnak. Ami azonban még ennél is meglepőbb, hogy nem mindig az apukájának szurkolt.

Hanni végig szurkolt, bár volt olyan időszak, hogy a Lindának és a Donatellának jobban, ők voltak a kedvencei. Nagyon durva, hogy mennyire okos: ha elindul egy táncnak a zenéje, akkor pontosan tudja, hogy milyen ruha volt rajtam, hogy melyik adás volt, sőt még azt is, hogy aznap ki esett ki. Ennyire rá volt kattanva a Dancingre és nagyon örült, hogy hazavihettük a trófeát

– mesélte Krausz.

Mikes Anna a mai napig támogatja volt partnerét 

Miután azonban 2024-ben folytatódik a Séfek séfe, az édesapa nem pihenhet túl sokat, korábbi partnere pedig már most támogatja őt a műsor megnyerésében. 

Tiszta szívemből kívánom azt Gábornak, hogy 2024-ben az ő csapata, a Fekete Csapat nyerje meg a Séfek séfét

üzente Mikes Anna a Fekete csapat kapitányának.

A kettejük közti szoros kapcsolatról Krausz is nyilatkozott, aki szerint nem volt semmiféle megjátszás Anna részéről, már a verseny elejétől szívből támogatta őt.

Egyértelmű, hogy a támaszom marad! Ez nem csak a műsorra szólt, és nem csak egy kötelesség volt neki, hogy lelkizzen velem és támogasson. Ez egy teljesen őszinte és emberi reakció volt, és egy nagyon jó tulajdonsága, hogy gondoskodó. Hál’ istennek már nem kell gondoskodnia rólam, a lelkem szerintem már rendben, de beszélgetünk még nagyon sokat

– mondta Krausz Gábor.
A teljes interjút itt meg is nézheted: 

 





 





Ezeket olvastad már?
Forradalmi ismerkedős módszert fejlesztett ki Jákob Zoli – Videó

Forradalmi ismerkedős módszert fejlesztett ki Jákob Zoli – Videó

Joshi Bharat nem fog bujkálni az új szerelmével

Joshi Bharat nem fog bujkálni az új szerelmével

Házasság első látásra: ezért nem sajnálják az elhagyott csupa szív Gerit az olvasóink

Házasság első látásra: ezért nem sajnálják az elhagyott csupa szív Gerit az olvasóink

Feng Ya Ou: „Hárman megyünk nászútra!”

Feng Ya Ou: „Hárman megyünk nászútra!”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás