Katalin hercegnő kezeskedett róla, hogy Sarolta legyen a leggazdagabb gyermeke





Mutatjuk, mennyit kereshet a kis hercegnő.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2023.12.15.
királyi család katalin hercegné Sarolta hercegnő vagyon

A világon talán Vilmos herceg és Katalin hercegnő gyermekeinek a nevét ismerik a legtöbben, azonban a hírnév és a rang mellett van még egy fontos dolog, amiben stabil jövő elé néz György, Sarolta és Lajos, ez pedig nem más mint a pénz. A királyi család szakértői összeszedték, hogy a jövőben milyen bevételre és örökségre számíthat a három gyermek, és meglepő módon nem a jövőbeli trónörökös, György herceg számíthat a legnagyobb vagyonra életében, hanem húga, Sarolta. Na de nézzük meg, miért.

SAROLTA hercegnõ; LAJOS herceg; GYÖRGY herceg; VILMOS herceg; III. KÁROLY
A három gyermek hatalmas vagyon örököseivé fog válni /Fotó: Alastair Grant

A Mirror szakértői azt vették figyelembe a leendő vagyon mértékében, hogy mennyi pénzt örökölhetnek a kicsik, és mekkora hatásuk lehet gazdaságilag. Míg az első kategóriában nincs nagy különbség György és Sarolta között, addig a divatvilágban gyakorolt befolyása miatt a kislány nagyobb vagyonra tehet szert rövid időn belül. Édesanyjával, Katalinnal együtt ugyanis hatalmas hatást gyakorolnak a divatra világszerte. Sarolta ruhakölteményei például a gyerekruhák terén világszerte nagy divatnak örvendenek. Így míg György várható vagyona 3,4 milliárd font körül fog alakulni, addig Saroltáé 3,594 milliárd font is lehet – számolt be róla a lap.

Emellé az sem elhanyagolható tény, hogy amennyiben Vilmos királlyá válik, akkor idővel Anna hercegnő után Sarolta örökölheti meg a királyi hercegnő címet, amelyet az aktuális uralkodó legidősebb lánya birtokolhat.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás