„Meg kell őriznünk a hidegvérünket” – idegtépő aggodalommal küzdött Katalin hercegné

Katalin hercegné felidézte, hogy milyen idegtépő volt, amikor a gyermekeivel kórházba kellett mennie. „Ez mindig aggasztó egy szülő számára...”Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.12.14.
Módosítva: 2023.12.14.
aggodalom Katalin gyermekkórház látogatás édesanya

Katalin hercegné tudja, milyen mély az az aggodalom, amit egy szülő érezhet, ha gyermekét kórházba kell vinnie – fejtette ki a londoni Evelina Gyermekkórház új sebészeti osztályának megnyitóján – írja a Mirror.


 

Szülőként ez mindig idegtépő... Különféle dolgok miatt vittem már be én is az enyéimet a kórházba…, de szerencsére nagyszerű csapat dolgozik itt


 

 – nyugtatta meg az intézményben lévő szülőket a hercegné.
Katalin körbejárta az új osztályt és találkozott egy négy és fél éves kislánnyal, akit aznap reggel műtöttek. A hercegnét lefotózták, amint megölelte a gyermek édesanyját, aki nagyon aggódott.

Ez mindig aggasztó egy szülő számára, de meg kell őriznünk a hidegvérünket


– próbált segíteni a hercegné. A 10 éves György herceg, a 8 éves Sarolta hercegnő és az 5 éves Lajos herceg édesanyja gyakran a gyermekeit helyezi előtérbe, szemben a királyi család kötelességeivel. Ő is és Vilmos is igyekeznek minél több időt tölteni a kicsikkel és dadák alkalmazása helyett inkább kiveszik a részüket a gyermeknevelésből. A hercegné előadásokat is szokott tartani arról, hogy a kora gyermekkor mennyire befolyásolja a fejlődést.

Marian Ridley, az Evelina London kórház igazgatója a következőket mondta róla: 

Nagyon büszkék vagyunk és megtiszteltetés számunkra, hogy Cambridge hercegnéje úgy döntött, a védnökünk lesz.

 

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás