Így lesz több pénzed azzal, ha Reszkessetek, betörők!-et nézel





Ki ne szeretné megnézni Kevin kalandjait idén karácsonykor is?



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.12.06.
Módosítva: 2023.12.06.
Reszkessetek betörők Macaulay Culkin karácsony advent filmek

Ha karácsony, akkor Reszkessetek betörők! Az ünnepi hangulat egyszerűen elképzelhetetlen a helyes kis szőke fiú, Kevin McCallister nélkül. A Macaulay Culkin által formált karakter az adventi időszak szerves része, és biztos nem érezzük teljesnek a karácsonyt, ha legalább az egyik részét nem néztük meg az otthon felejtett, vagy New Yorkban eltévedt kisfiú filmjének. Most pedig van ezzel kapcsolatban egy jó hírünk! 

Elképzelhetetlen a karácsony a betörők nélkül

Noha a karácsony a kis Jézus várásáról, illetve az ő születésének megünnepléséről szól, az utóbbi kétezer évben igen nagy fordulatot vett a világ. Míg ugyanis Mária egy istállóban, a hidegben, teljes szegénységben, rongyok között adott életet Isten fiának, addig ma a legtöbb család számára a drága ajándékokról, a nagy étkezésekről és a rongyrázásról szólnak az ünnepek. És mint olyan, igen sok költséggel jár az advent. Mint minden népnek, nekünk is megvannak a saját szokásaink: ebben az időszakban kocsonyát és töltött káposztát főzünk, karácsonykor halászlevet és sült halat eszünk (szenteste böjti nap!), mákos és diós bejglit, zserbót sütünk és dekorálunk. Az ajándékokról persze ne is beszéljünk, ami egy kisebb vagyon elköltésével jár. Egyszóval, aki meg akarja adni a módját a karácsonynak, az mélyen a zsebébe nyúl.

Kevin nem igényel sok pénzt

A sok sürgés-forgás után természetesen jól esik egy kicsit leülni és pihenni, karácsonyi filmeket nézni. Ha azonban nem szeretnénk a csatornák között kapcsolgatni és reklámokat nézegetni (ilyenkor igen sok van belőlük), akkor érdemes valamilyen streaming csatornára előfizetni. A karácsonyi filmek terén az egyik legjobb döntés a Disney+, ahol Kevin mellett számtalan klasszikust nézhetünk meg, és a sok régi, gyönyörű mesefilm minden bizonnyal a gyerekeket is elvarázsolja. Az Apple TV-n 799 Ft-ért bérelhető. Emellett az HBO Max és a Netflix kínálatában is szép számmal találhatók karácsonyi csodafilmek, és szerencsére egyikre sem túl drága az előfizetés. Ha tehát idén nem az – egyébként a karácsony valódi üzenetével gyökeres ellentétben álló – költekezést és dínom-dánomot választjuk, hanem csak a családunkkal együtt szeretnénk pihenni és ünnepelni, akkor érdemes inkább a tévé elé kucorodni. 





 





Ezeket olvastad már?
Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Vasvári Vivien megható üzenetet írt 8 hónapos kisfiának – Fotó

Vasvári Vivien megható üzenetet írt 8 hónapos kisfiának – Fotó

Bagossy Norbi napokon belül visszatér a Parkba

Bagossy Norbi napokon belül visszatér a Parkba

Heti top 5: Gyász, Tóth Andi, Harry  és Meghan – Ezek voltak a legolvasottabb sztárhírek

Heti top 5: Gyász, Tóth Andi, Harry és Meghan – Ezek voltak a legolvasottabb sztárhírek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás