RETRO RÁDIÓ

Súlyos üzenetet kapott Kulcsár Edina: Ha bajban vagy, jelezz valahogy!

Úgy tűnik, hogy az egykori szépségkirálynő követői nem hisznek annak az idilli képnek, amit Edina fest az életéről, mi több, féltik őt…Megosztás
Szerző: Buster
Létrehozva: 2023.11.27.
Kulcsár Edina aggodalom G.w.M kapcsolat

Kulcsár Edina rajongói egy meglehetősen érdekes kettősségre lettek figyelmesek kedvencükkel kapcsolatban. Egyre többen vannak azok, akik úgy vélik, az egykor mindig vidám Edina mosolya már nem őszinte a posztolt képeken, videókon, és azt gyanítják, hogy a látszatboldogság mögött komoly ellentétek feszülnek közte és G.w.M között.

Kulcsár Edina és G.w.M
Egyre többen gondolják úgy, hogy valami nincs rendben G.w.M és Edina kapcsolatával (Fotó: Szabolcs László)

Rengetegen érzik úgy, hogy valami komoly gond van

A legtöbb aggódó komment néhány napja született, amikor a Vargáék vlog egyik tényleg nagyon furcsa tartalma futótűzként kezdett terjedni a Redditen. G.w.M éjjel fél kettőkor nevetve verte fel a már alvó Edinát és alig fél éves kislányukat, Amarát, mert azonnal el akart indulni Németországba, hogy ott reggelizhessen. Edina hiába próbálta jobb belátásra bírni a rappert, az érvényesítette akaratát. Ezután a családi reality egy újabb gyöngyszemében Edina sírva panaszkodott arról, hogy Márk kizárta őt az életéből, és gyakorlatilag mindenki mással hamarabb beszél a problémáiról, mint vele. Ezek a mozzanatok pedig többekben megszólaltatták a vészcsengőt.

Ha szerinted nincs baj, akkor van csak baj igazán”

Edina egyik utolsó Instagram-posztja alatt egyenesen arra kéri őt egy követője, hogy jelezze, ha bajban van és ha kell, egy titkos jellel kérjen segítséget. 

„Sajnos jelenleg maga sem tudja, melyik a valóság. Láttam a realytit, mert a Redditre felteszik mindig. Egy sötét szobában sír, mert a férje nem hajlandó vele kommunikálni a problémáiról, csak a rokonaival. Ő vágja, majd teszi ki a csatornájára, majd lenyilatkozza, hogy a bulvár kreálja csak a drámát. Wtf?! 

Edina, ha bajban vagy, jelezz valahogy, mit tudom én a legközelebbi videóban viselj piros felsőt vagy valami.

 Ha pedig nincs baj szerinted az élettel, amit éltek, akkor van csak baj igazán…”

– írta egy rajongó, akinek szavaival rengetegen egyetértettek. Egy másik követő egyenesen arra kéri Edinát, hogy meneküljön jelenlegi helyzetéből. „Szerintem menekülj Edina... Nem az vagy, aki voltál! Nem lehetsz az, aki voltál, más kultúra. Sajnálom, de nem Ő a megfelelő számodra” fogalmazott keményen Edina követője. 

 

Ezeket olvastad már?
Meglepő fordulat: Köllő Babettet az egykori felfedezettje öleli

Meglepő fordulat: Köllő Babettet az egykori felfedezettje öleli

Könnyen elkészítheted otthon a sztárok imádott desszertjei

Könnyen elkészítheted otthon a sztárok imádott desszertjei

180 fokos fordulatot vett Auerolio: „Főállású apuka akarok lenni!” - Videó

180 fokos fordulatot vett Auerolio: „Főállású apuka akarok lenni!” - Videó

Csend borult a Vígszínházra, megható módon emlékeztek meg Benedek Miklósra

Csend borult a Vígszínházra, megható módon emlékeztek meg Benedek Miklósra

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás